Sayfa 120/462 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 953 - 960 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. sayın çakır kaptana izin verirse affına sıgınarak bir kaç sorum olacak. cevaplıyıp cevaplamamak tamamen kendi kararı.

mesajlarınızı yanılmıyorsam 56. sayfadan beri tek tek okudum.bir çok arkadaşın mesajını okudugum gibi. ama gördüm ki bu formda sadece 2 kişi var mesajlarından birşeyler öğreneceğim. yada farklı mesajlar yazdıgını fark ettim.

burdada yazdım biri çakırkaptan diğeri tufan bey.

çakırkaptan hissenin tamamen spekülatif tarafına taban tavan ve aradan büyük paralar kazanma olayı.

kağıdın tavan tavan gideceğini olacakları ayın 1. de yani yaklaşık 10 gün önceden gün gün yazmış.
    işi bilen ( küçük-büyük nasıl bilmem ama spekülatör olma olasıgı yüksek geldi bana. kaldıki bir kaç mesaj öncesindede kendiside çığa satış için teminatları ayarlamıştırum. dedi.

devam edecek

2.  Alıntı Originally Posted by Angryson Yazıyı Oku
    Kabul etmeliyiz ki ckaptan aramizda en isabetli yorum yapmaktadir
    Abartmayin yaw sadece olaylara farkli acilardan bakmaniz icin farkli seyleri soyluyorum yoksa patent vekili arkadasimizin dedigi gibi kalkinma bankasi icin ciddi bir arastirmam v.s. yok. Sadece gundemden gordugum yuzeysel seyleri yorumladim. Derinlemesine arastirma yapsak neler neler cikar karsimiza.
    Aslinda demek istedigim tam olarak patent vekili arkadasimizin dedigi sey. Kendiniz arastirin kendiniz yorumlarin kimsenin lafiyla is yapmayin...

Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. O zaman bizim icin arastir
    :-) , sonucta kaptan sensin,bak kimse ismini kaptan koymamis

4. sayın çakırkaptan, hissenin spekülatif tarafına değiniyor ve anlattıklarından çıkan sonuç bu kağıtta ak yatırım büyük bir operasyon yaptı ve ve bazılarına göre 32 milyon kazandı bazılarına görede eline yüzüne bulaştırdı.
    ve bu hisse adam olmaz operasyon bitti dağılın zarar edenee heğ beraber üzülelim demek istedi.

kusura bakmayın kısa kesmek zorunda kalıyorum hem yaşım ileri hem şeker hastasıyım hem gözlerim rahatsız harf imla hatalarımı bağışlayın.

5. kağıtta 2 olay var biri spekülatif diğer beklentiler

şu an spekülatif olaylarar oluyor.ve tabana 2 milyon satış kondu. kimin ne kadar yazdıgının önemi yok. 2 milyon 20 tl den olsa 40 milyon, 30 tl den olsa 60 milyon.
    ricam bu milyon tl leri dolar olarak düşünün ve aklınızda tutun en babası 10 milyon dolar eder. 2 milyon hissenin tamamı ki nerdeyse %50 si yapar.

2 tabanla dahada açığılara çekilir bu tutar.

yoruldum

demem o ki kısaca ben tavanlara tabanlara 5 olmuş 19 olmuş bakmıyorum.

kalkınma bankası süper banka olacak.

tek korktugum 5-10 tl den kottan borsadan çağrı yoluyla çekilmesi.

onun haricinde borsadan çekilmediği sürece bu hisse yıl başına kadar çook tavanlar ve tabanlar görecek.

benim araştırmalarım sonucu öğrendiğim bu.spekülatif tarafa tabanlara odaklanmayın takılmayın çünkü tabandaki 2 milyon hisse arap sermayesi için devede kıl bile değil. 5-10 milyon dolrla çözülecek işler bunlar. YTTD.

6. ve araştırmalarımda

sermaye arttırımı, bedelli bedelsiz

bankanın halka açıklık haricinde belli bir oranı arap-katar sermayesine atıyorum hisse başı .... dolardan satılacağı.

ve hissenikimeye alın satın bekleyin demiyorum asla YTD.

ÇAKIR KAPTANIN DEDİĞİ GİBİ HEPSİ HAYEL MEHSÜLÜ DÜŞÜNCELERİN ROMANLAŞTIRILMASINDAN İBARET.n

7. NE ZAMAN Kİ GERÇEK BEKLENTİLİ HABERLER GELMEYE BAŞLAR İŞTE OZAMAN FİLM YENİDEN BAŞLAR.

henüz hiç bir haber yok ortada ve bu tavanlar tabanlar gayet normal.

haberler gelmeye başladıgında işler değişecek.

en başta dediğim gibi tek korkum bu hissenin borsa kodundan çıkarılması işte o zaman hapı yutarız.

YTD.

8. Acikcasi ben hareketi tamamen spekulatif olarak dusunmuyorum. Hissede yukselis basladi hani zaten biyerlere kadar gelecekti orda satislar yogunlasacakti 3 asagi 5 yukari dengeye gelecekti sonra yeni veriler beklenecekti. Bu satislar gelmeye basladi 16.9 tavaninda. Sonra hisse spekulatif sozlerle deli gibi tasindi. İnvesting.com forumunda millet takildi adem halil diye bir vatandasin pesine adami peygamber ilan edecekler sandim. Gun ici bos vakitlerimde okuyup duruyordum yazilanlari. en az 1m lotu kucuk yatirimciya bu s.efsiz aldirmistir sadece. Adam alin sakin satmayin 1 lot bile satmayin satarsaniz pisman olursunuz almak isteyenler tavana emir girin belki alirsiniz diyor kimsede neden diye sormadan aliyordu. Telefona hisse kesiciye girince haber bildirimi geldi sonra merak ettim girdim baktim invisting.com forumuna bizim adem hala yaziyor satmayinda satmayin hisse kesiciden cikti adem bulut oldu bidaha gorulmedi. İste bu adamin hisseyi almasina sebeb oldugu herkez spekulatif bir harekete katilmis balon bir yukselise sebep oldu. Sakin bu platformlarda yazilanlarla yatirim yapmayin arkadaslar gidin kendiniz enine boyuna arastirin. Riski olcun zaten bi risk analizi yapipda riski gorurseniz hata yapma olasiliginizi dusurursunuz. Eger aldiginiz riskin boyunu goremiyorsaniz tahmininizden cok daha buyuktur cok yakindan baktiginizdan boyunu fark edemiyorsunuzdur. Uzak durun...

Master degree birisi olmama karsi sayisalci olmam ve kitap okumaktan zevk almadigimdan turkcem biraz kittir uzerine ingilizce klavye kullaninca iyice karisabiliyor yazdiklarim. İmla ve yazim yanlislarina takilmiyalim lutfen.
    Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 120/462 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •