Sayfa 791/1030 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    e belliydi bağlayan bağladı nedir yahu
    liseli ergenmiyiz neyiz.tamam bi kumar gibi faizler aşağıya indi.yukarıda çıkabilirdi o zamanda aynı şeyleri yazabilecekmiyiz.bırakın ego kasmayı işimize bakalım yolumuzu bulalım.
    Yok...Her gün 7-8 ayrı ilçede boş beleş semt pazarı dolaşan bölge müdürü ergeni

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Arkadaş A haberi fazla kaçırdın galiba. Günde 10 dakikadan fazla izleme bence
    Ahaber izlesem parami hep TL de tutmustum yukselisleri kacirmistim yok senin gibi halk TV izlesem parami bankadan çekip yastık altı yapmıştım kaç aylık faizden olmuştum anladın sen onu ?

3.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    e belliydi bağlayan bağladı nedir yahu
    liseli ergenmiyiz neyiz.tamam bi kumar gibi faizler aşağıya indi.yukarıda çıkabilirdi o zamanda aynı şeyleri yazabilecekmiyiz.bırakın ego kasmayı işimize bakalım yolumuzu bulalım.
    Ego kasmak kullandığın kelimeleri benim lise 4 giden oğlan PC de oyun oynarken kullaniyor yaşını belli etmişsin anladık .

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yok...Her gün 7-8 ayrı ilçede boş beleş semt pazarı dolaşan bölge müdürü ergeni
    Önüne kemik mi attimda havladin kucu hadi git ötede eselen oku çalış büyü sende gez .

5. Forumdaşlar sakin. Enerjimizi birbirimizle tartışmak için değil, bankalarla döviz ve faiz pazarlığı yapmak için kullanalım.

Birlikten kuvvet doğar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Döviz de dip kaç bekliyorsunuz. 5,80 seviyeleri ve altını test eder mi? Alımda 5,80 hedefliyorum sizlerin farklı bir görüşü var mı ?
    5,78 den bir miktar girildi. Hep mevduat sıkıcı oluyor. Biraz heyecan olsun diye

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burgan 100 bin üstü yeni para max.26,50 veriyor.Nurol geçen hafta 31 bono oranı vermişti bu hafta 31,50 verdi....
    Aktiften oran aldın mı kardeşim? Genelde üçünü birden yazardın.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8. İnvestingde çoluk çocuk abuk sabuk saçma sapan şeyler dakkada 50 yorum 2 aydır investingi bıraktım anlıyorum yazım şekillerden bazıları ordan buraya transfer olmuş sıra burayı bozmaya proveke etmeye gelmişler MB 625 artırdı investingden nerde sap buraya dolustu daha 2 ay öncesine kadar nerdeydiniz biz burada yılardır 30_40 kişi devamli yorum yaparken ....bunların ne faizle isi olur ne dolarla maksatlari belli .

Sayfa 791/1030 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •