Sayfa 9/95 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 65 - 72 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1. Sevgili STAH hocam ve forumun diger guzel sakinleri bugün okuduğum bir haberde yapı kredi bankasinin tahsil edilemeyen 531 milyon liralik kredisini 27.5 milyon liraya bira anonim sirketine sattigini ogrendim....dün ispanyollar garanti bankasinda kalan son %9.5 luk hisseyide aldilar ki yıllar once aldiklari fiyatinda altinda bir fiyata...aklima osmanli bank geldi sanki çok benzer durumdaymisiz gibi [emoji4]

Degerli STAH abi afedersin ekonominin temel barometreleri hakkinda konusmayalim dedik ,teknik konusalim artik dedik ama teknikten oncede maalesef güncel realiteler bir ilmik gibi dugumlenmiyor degil bogazimizda...
    Demekki teknık olarak klavye basindaki emir erleri bugün son 45 dk endeksi ve bazi onemli senetleri (kahve,wc,yada baska biriyle tartisma vs ) sonucu biraz bile boslayinca tepetakla gidiyor asagiya dogru ...cuvala sığmayan (mizragin)
    Volatilitenin tombul parmaklara bagdastirilmaya calisildigi zamanlarda sanırım bahanelerin limitide cok sürmez gibi hissettim ve yalancının mumu bana aksamin geçtiğini bir sonraki vakitte oldugumuzu anımsattı 😞
    Saygilar sunuyorum...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

2.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Sevgili STAH hocam ve forumun diger guzel sakinleri bugün okuduğum bir haberde yapı kredi bankasinin tahsil edilemeyen 531 milyon liralik kredisini 27.5 milyon liraya bira anonim sirketine sattigini ogrendim....dün ispanyollar garanti bankasinda kalan son %9.5 luk hisseyide aldilar ki yıllar once aldiklari fiyatinda altinda bir fiyata...aklima osmanli bank geldi sanki çok benzer durumdaymisiz gibi [emoji4]

Degerli STAH abi afedersin ekonominin temel barometreleri hakkinda konusmayalim dedik ,teknik konusalim artik dedik ama teknikten oncede maalesef güncel realiteler bir ilmik gibi dugumlenmiyor degil bogazimizda...
    Demekki teknık olarak klavye basindaki emir erleri bugün son 45 dk endeksi ve bazi onemli senetleri (kahve,wc,yada baska biriyle tartisma vs ) sonucu biraz bile boslayinca tepetakla gidiyor asagiya dogru ...cuvala sığmayan (mizragin)
    Volatilitenin tombul parmaklara bagdastirilmaya calisildigi zamanlarda sanırım bahanelerin limitide cok sürmez gibi hissettim ve yalancının mumu bana aksamin geçtiğini bir sonraki vakitte oldugumuzu anımsattı 😞
    Saygilar sunuyorum...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
    sv.winwin..temel barometreleri konuşmayalım diyerek İRONİ yapmaya çalışmıştım aklımca...

bugünkü hareketleri gördükten sonra;''teknik verileri de konuşmayalım''diye yazabilirim..

saygı sevgi bizden..

3.  Alıntı Originally Posted by Ranger Yazıyı Oku
    Sizden Afyon Çimento yorumu alabilirmiyim .Teşekkürler...
    değerli kardeşim..senetlerle ilgili bir şey yazmamaya çalışıyorum..aksi halde burada diğer konulara değinme imkanını bulamayız..anlayışın için teşekkür ederim..

sevgiler...

4.  Alıntı Originally Posted by emyarba Yazıyı Oku
    SN,STAH yeni başlık hayır'lı olsun.Ben sizden Dolar ve Gram Altın konusunda düşüncelerinizi ve grafik anlatımınızı rica ediyorum.saygılarımla.
    altın ve dolar konusunda da zaman zaman yazmaya gayret edeceğim..

sevgiler...

5.  Alıntı Originally Posted by STABO Yazıyı Oku
    Abi takımda bana da yer varmı??
    Yedek medek farketmez

Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app
    takımda çalışkan oyuncalara her daim yer vardır sv.STABO..

6.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Hocam gözlerim sizi arıyor ama kafam çalışmadı
    Borsa genelden "Kod rakamlar" aramak doğruda ekini düşünememişim sağlık olsun geç olsun güç olmasın inşaallah
    topik başlığı biraz renkli olsun istedim..

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun babacığım...Sağlık ve güzellikle ...
    teşekkürler ihtiyar..

Alıntı Originally Posted by ____KRAL____ Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun
    teşekkürler değerli kardeşim..

7. KOD RAKAMDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK;

kapanış<ortalama<88.310..denklemi gerçekleşmediği sürece...YÖN YUKARI...

YOL HARİTASI

Direnç 3... 90.900

Direnç 2... 90.000

Direnç 1... 89.250

DENGE DEĞERİ...........................88.350

Destek 1... 87.700

Destek 2... 86.750

Destek 3... 86.000

**görüldüğü üzere DENGE DEĞERi ile KOD RAKAM değeri hemen hemen aynı rakamda çakıştı..88.300 seviyesi son derece önemli bir hale geldi...

**89.250 seviyelerinden geçen 1 .ci direnç noktasının kırılmasının da çok zor olduğu anlaşıldı...DEĞİRMENE YENİ SU DÖKÜLÜP ÇARKLAR DÖNDÜRÜLMEZSE(''dökme su ile değirmen dönmez'' diyenlere de son yaşadıklarımız kapak olacaktır...)bu seviyeler çok güçlü bir direnç olarak kalmaya devam edecektir...

**89.250-88.300..görüldüğü üzere endeks 1.000 puanlık bir alan sıkışmış durumdadır ve bir tarafa doğru kırılmak zorundadır...

**nefesimiz ensesinde..izliyoruz...

tabi izlerken; ''KOYUN'' gibi bakınıp her söylenene ''BİAT'' etmiyoruz...

mesela ;

vat is diz..?

van münits...If dı stok markıt starts tu lose value, no van vil hev dı oppotınity tu brith...(yabancılar da okuyorsa burayı anlamaları için ingilizce yazdım..bu kıyağımızı da unutmasınlar..)

indikatör takibi açısından;

8. sn.sonuc;

özel mesajınıza yazdığım cevap tarafınız ulaşmıyor..bilmenizi isterim...

Sayfa 9/95 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •