Merkez bankası faiz indirmek ve betonculari o eski özlenen şaaşalı günlerine döndürmek icin firsat kolluyor emin olun buna. Baksaniza fb li topçu ALPER PITTIK bile topu dikmiş. Butun yatırımını luks rezidans yapimina harcamis ve her şeyini kaybetmiş. Faiz düşerse dolardan saglam yukari tepki gelir. Ben faiz artışı olabileceğine kesinlikle inanmıyorum.
https://www.bloomberght.com/haberler...anlama-geliyor
4.50 tarihi zirvebu haber 4 sene önce değildi sadece 4 ay önce
finansal piyasalarda asla şu olur şu olmaz diyemeyiz 4.50 de 625 baz puan yapılsaydı dolar 7 yi görürmüydü tartışılır o yüzden portföyümüzü dikkatli planlamak zorundayız dolar böyle düşerse bir bakmışsın 300 baz indirim gelir bakakalırız o yüzden belki belli süre çok maliyetli olsa da en azından rahat uyumak için kasko yap rahat et derim
Yatırım tavsiyesi değil
güncel faiz %26,56, bankalar mevduat faizlerini düşürür mü, düşerse çok kötü olur ve mevduat faizleri %30 olur mu
5.6990 a vurdu çekti ..
ytd.
syg,
Dolartl 5.50 bekliyordum ama bu düşüş ve genel politika gidişatı 5 lirayı hedefliyor ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu düşüş devam ederse 25 ekimde pas geçme ihtimali çok yüksek irana ambargo vb dış politik konularda tırt çıkarsa 25 ekimden sonraki toplantıda faiz indirimi gelirse şaşırmam burada son sözü sıcak para söyleyecek tatmin olurlarsa ne ala olmazlarsa ahme yeniden aramıza katılır![]()
Yer İmleri