boş verin yahu. seviyeli paylaşımlara devam edelim. çıkarsa çıkar, düşerse doldururuz küpü.
boş verin yahu. seviyeli paylaşımlara devam edelim. çıkarsa çıkar, düşerse doldururuz küpü.
hepsini degil yarisini sattim bu piyasada allaha sukur buyuk para kazandim
seviyeli paylasim yapar hisse oneeriside yapar bilanco analizide yaparim. suan zaten ciddi bir portfoy yonetiyorum ama asap gibi veya o tarzda kim olursa olsun mutevazi davranmam. tekrar soyluyirum teknikciler batmaya temelciler kazanmaya devam edecek.
Hocam Allah herkese daha çok kazandirsin. Ama kimsenin durumunu bilemeyiz, ihtiyacsal olabilir mecburiyet olabilir hatta geçim kaynağı olabilir. Bu yüzden paylaşımlar kişilerin kendini bağlıyor zaten. Ha uzun ha kısa. Ben bu konuda rahatım, temettume bakarım, siz hedefinize kosarsiniz herkes ekmek derdinde. Konu bu aslında. Polimik gereksiz ve bunun sonu yok. Yatirim tavsiyesi zaten yok. Saygılar.
kardesim ben sana saygi duyarim kendine gire bir yol haritan var onu uyguluyisun diyisunki temettume bakarim super bi bakis acisi hem hissenin prim potansiyeli var hem temettu gelirin var cok saglam bi zihniyet. ben kolay kolay kimseyle polemige girmem ama asap diyoki daha beni tanimiyo bile cok ciddi pottfoy olayina girmiyirum bile diyor bende ona diyirumki sana mal satacagim zaman araci kurum isimlerini sayarim 1 gun once ozaman gorurusun portfoy ciddimi degilmi anlarsin.
Yer İmleri