Bakın ben iç anadoluluyum geçen yıl köyüme gittim tarihi kemer yapılı taş evler yıkılmış yerine çift katlı tuğladan çirkinlik abidesi evler yapılmış ( bu arada taş evlerin bir kısmı yine Rum kökenli evler) herkezin kapısının önünde son model traktör.
Bu arada köyde tavuk yok yogurt ekmek bakkaldan kime sorsam maaş baglanmış birisi yaşlı anasına baktıgı için öteli yaşlı maaşı aldıgı için filan kimse çalışmıyor adam bahçesine domates biber ekmekten aciz hale gelmiş.
Adamlara diyorum bu evler nasıl yapıldı kredi ve ata yadigari tarlaları satarak yapıldı diyor .
Yani bu halk 1.600 TL ile geçiniyor ama atalarından kalan binlerce yıllık ev tarla hepsi talan edilerek yaşıyorlar
Şu arsaları Bi biz göremedik. Eğitim seviyesi en yüksek bölge ege ve Trakya olması Bi tesadüf, nitelikli dolgun işlere bu yörenin insanlarının girmesi bence torpil olmalı..sıkıntı yok millet uçan arabalaa binip uzaya marsa gitme planları yaparken bizde özümüze dönüp atlarla dünyayı keşfetmeye çıkabiliriz fondada diriliş oldu mu değme keyfimize..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Kardeşim bu senin dediklerin iç Anadolu da oluyor mudur bilemem ama bizim ege bölgesinde hiç Makedon, Arnavut, Bulgar, Yugoslav göçmeni kolay kolay mal satmaz.. Dediklerim İzmir aydın Muğla Manisa uşak için geçerli..umarım bu kriz egenin Trakyanın insanlarına yıkılmaz.. Sana kim söylemişse seni kandırmışlar inanma bu söylemlere..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
17 Ekim Çarşamba 09:02 HAZİNE: 2023 VADELİ EUROBOND İHRACINA 6 MİLYAR DOLAR TALEP GELDİ
17 Ekim Çarşamba 09:01 HAZİNE: 2023 EUROBOND İHRACINDA SATIŞ TUTARI 2 MİLYAR DOLAR, TALEP SATIŞ TUTARININ 3 KATI
17 Ekim Çarşamba 09:00 HAZİNE: 2023 VADELİ EUROBOND İHRACINDA GETİRİ YÜZDE 7,5
Ha rumdan kalan tarlalar ifadesi kurtuluş savaşı vermiş atalarımıza çok büyük bi saygısızlıktır.. O topraklar kimselere rumlardan kalmadı o topraklar kan dökülerek elde edildi bu saygısız söylemin için seni kınıyorum
Yer İmleri