Sayfa 256/954 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 7626 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    her portföyde banka olarak bulundurulmasında oldukça fayda var. hem bedelsiz veriyor hem temettü yıllar içinde lotlarınız artarsa size otomatik emeklilik bile sağlayabilir tskb. seve seve aldım. umarım pişman olmam. hayalim 100 bin lot biriktirmek yıllar içinde temettü ve bedelsiz ile milyon lot seviyelerine ulaşsın yeter bana . emeklilik planlarımda onun için banka olarak tskb ye yer verdim. şimdilik 20 bin lotum var. ya nasip ...
    İnşaallah kardeşim. Aslında biz sabırsız davranıyoruz. At kenara bırakıp git. Yavrulasın dursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    İnşaallah kardeşim. Aslında biz sabırsız davranıyoruz. At kenara bırakıp git. Yavrulasın dursun.

aynen. sabırsızız tüm olay bu. ofiste çok değerli iki arkadaşa daha çocukları için aldırdım. çocuklar 3 ve 4 yaşındalar. 20 li yaşlarına geldiklerinde çocuklarımız işe başlamadan en az iş maaşları kadar temettülerini alırlar. bundan güzel yatırım mı olur üstadım. mis gibi.

4. tskb öyle bir kağıttı ki bana göre öyle üç dört kademe karda verilecek hisse değil . al at kenara unut hatta hiç karışma buna özel yatırım hesabı aç sadece bu kağıt o hesap dursun yıllar sonra gör bak nereden nereye dersiniz. saygılarımla

5. Ooo, bakıyorum herkes uzun vadeci olmuş artık.
    Bir abimin sözü var: Borsada yerli mecburen uzun vadeci olur. Onda da maliyetine geldiğinde eli ayağı titrer malı kaptırır.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

6.  Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Marbaş satıcı ... 0.81 den sabah emir verdim hala almadı. Maliyet düşürelim biraz.. :-)

7.  Alıntı Originally Posted by Dentist Yazıyı Oku
    Ooo, bakıyorum herkes uzun vadeci olmuş artık.
    Bir abimin sözü var: Borsada yerli mecburen uzun vadeci olur. Onda da maliyetine geldiğinde eli ayağı titrer malı kaptırır.
    Bak oda doğru.. :-)

8.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    aynen. sabırsızız tüm olay bu. ofiste çok değerli iki arkadaşa daha çocukları için aldırdım. çocuklar 3 ve 4 yaşındalar. 20 li yaşlarına geldiklerinde çocuklarımız işe başlamadan en az iş maaşları kadar temettülerini alırlar. bundan güzel yatırım mı olur üstadım. mis gibi.
    Hocam bir halk deyimi vardır."Bana bir koca lazım o da bu gece lazım"bana faydası olmayan kilisenin papazını....uzaya göndereyim.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 256/954 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •