Sayfa 370/809 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. 5 lik kademeye geçmesi gerekmiyor mu artık?

2. Tşkler syn spenc ve syn jozef burada yazdıklarınız benim için çok önemli..

3.  Alıntı Originally Posted by forenc Yazıyı Oku
    Tşkler syn spenc ve syn jozef burada yazdıklarınız benim için çok önemli..
    Hocam yazdıklarımdan birsey çıkarma bence. Bunun tahtacisi biraz ters. Yatırım tavsiyesi olmadan.

4.  Alıntı Originally Posted by cyberd Yazıyı Oku
    5 lik kademeye geçmesi gerekmiyor mu artık?
    o yıllar önceydi artık 50 den sonra 5 li kademe var

5. hatta eskiden fiyat ortalamaya göre , bazen tekli kademe bazen 5 li olurdu ikinci seans açılışta ... bekleyen emirleri düzeltmek zorunda kalırdık... yanlış mı hatırlıyorum acaba.... o kadar çok zırt pırt bi şeyler değişti ki....

6. bu arada 2018/9 bilançolar açıklandıktan sonra kordsa için bilanço analizi yapacağım. hedef fiyatım olan 15.78 için aşağı veya yukarı yönlü revizyon olabilir. 2Ç18 finansal sonuçlarında, piyasa beklentisini çok üzerinde kar açıklayarak herkesi ters köşe yapmıştı 9 aylıkta ise şayet yine piyasanın üzerinde bir kar rakamı gelirseki yüksek ihtimal gelebilir bu sefer alımlar dahada sertleşebilir. şirketin beklediği hasılat rakamı ise oldukça düşük bu rakamda rahat geçilecektir. kordsa'nın bilançosunu 30/10/2018 de açıklamasını bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    hatta eskiden fiyat ortalamaya göre , bazen tekli kademe bazen 5 li olurdu ikinci seans açılışta ... bekleyen emirleri düzeltmek zorunda kalırdık... yanlış mı hatırlıyorum acaba.... o kadar çok zırt pırt bi şeyler değişti ki....
    evet doğru hatırlatıyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    o yıllar önceydi artık 50 den sonra 5 li kademe var
    Yaşlanmışız demek Tşk

Sayfa 370/809 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz