Sayfa 110/202 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 873 - 880 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu şirketin hakim ortakları İspanyollar mu İtalyanlar mı? Kimin marifeti bu işler?

Aynı sektördekiler diğer şirketlerin cirolarına göre net karşılık oranına karşılaştırmadan net bir şey söylemek zor. Ama bir dış bakışla ciroya göre şirket en azından %10 bir net karlılık üretebilmeli diye düşünüyor insan.

Çünkü bir çok sektörde ciroya oranla %10 -20 arası bir net karşılık oluyor. Bu sektörde koşullar çok mu farklı, yoksa bu şirketin özelinde mi olay çok farklı..
    sizde bir geri zekalilik olduğu görülüyor nedenleri
    1 -şirket italyan kökenli dendiği halde ispanyolları nerden çıktıysa ise bulaştırmak
    2- kendi laflariniza alıntı yapıp ayni soruları sormanız
    3- konuşma diliniz ve yazılan yanıtları hic okumadan abuk sabuk yazmanız
    ibrahim saraçoğlu sitesinden geri zekalilik nasıl bitkisel tedavi edilir eger varsa araştırın zira adam herşeyi çözdüğünü iddaa ediyor

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sipekk hadi 1.55 yap yetmez 1.42 yap dentici ben senin yerinde olsam 99 kuruş yapardım herkes malını satar sonra 15 liraya kakardim şirket yönetimiyle raki balık vb. dent ici ne dersin olmaz mi
    Tam embesil adam yorumları..

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bizim sipek endexin gerisinde kaldı sayın sipek uyumayalım hahahaha
    Süper espşrş yapmış! kendi kendinedir kahkaha atmış) hangi zekanın ürünü acaba )

4.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Süper espşrş yapmış! kendi kendinedir kahkaha atmış) hangi zekanın ürünü acaba )
    üzülme sana empati yapıyorum ve anlıyorum , sen hele bir araştır bu isler kimin marifeti ispanyolların mi , portekizlilerin mi , tanzanyalilarin mi hadi canım ,hadi gözüm ,hadi ilacını iç iyi olacaksın sorun yok

5. yatırımcı bir dentıcı olarak sıkıldım ben bu hisseden.ytd.....

6.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    yatırımcı bir dentıcı olarak sıkıldım ben bu hisseden.ytd.....
    aga nereye geçelim bu hisseden çıkarsak

7. Bu İtalyanlar Türkiye’deki yatırımcıya madik mi atıyor, yoksa ortaklık kapsamındaki ana ortak ve İtalya’daki diğer yerlerdeki şirketlerinde mi ciroya oranla böyle çok düşğk oranda kar yapıyor bilmek zor

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    aga nereye geçelim bu hisseden çıkarsak
    Çıksam girecek hisse yok, hepsi ucuz ve ucuz kalmaya devam edecek gibi...ytd....

Sayfa 110/202 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •