Sayfa 825/1030 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Sekerbank MT si ile surekli konusuyordum 250 k icin en son 26,25 vermisti bende 27 istemistim (181 gun).Merkezle gorus bir arttirim yapin dedim.

Bugun 4 kere aradim hic telefonuma cikmadi hep arkadaslari telefonda disarda vs oyaladilar. Anladigim.kadar bankalar artik faizleri iyice dusurexekler 3 haftaya 22 li oranlar en yuksek olur
    2 aya 19 uzerine faiz vermezler diye tahminde bulunuyorum

Siz ne dusunuyorsunuz?
    Bizim gibi bankalarda mb nin haftaya ne yapacagini tahmin edemiyor ondan olsa gerek .

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    hayır
    fiziki altınlar geri veriliyor. Gayet mantıklı.
    https://altin.hazine.gov.tr/

ayrıca aylık altın mevduatı şuan %0,75
    yıllık %1,25..
    çok yüksek miktarlara %2-2,5 veriyor bankalar.
    Benimde kafam karıştı şimdi..
    Metin şöyle diyor ;

(**) Yatırımcıların “Fiziki Altın Talep Etme Dönemi”nde Ziraat Bankası/Ziraat Katılım Bankasına başvurarak taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Söz konusu tarihlerde fiziki altın talebinde bulunmayan yatırımcıların vade sonunda ayrıca fiziki altın talebinde bulunma hakları bulunmamaktadır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sizce bu durumda zar zor bu seviyelere dusurulmus dolar kaca cikar? Bana gore mb dolardaki dususu daha da guclendirmek icin 150-200 puan daha artis yapacaktir. Dusureceklerini zannetmiyorum.Ytd
    Kurun belli bir noktadan sonra dususe gecmesi MB ninde devletin de isine gelmez. Cunku cari acik, dolarizasyon vs gibi problemler tekrar basa bela olur. Bu kadar caba da bosa gider.

Persembe gunu TCMB beklenti anketleri yayinlanacak, DTH lar yayinlanacak. O zaman daha iyi fikir sahibi oluruz.

Su durumda faizleri artirma ihtiyacina girismezler. Ekim enflasyonunu gormek isteyeceklerdir.

(Dusurme gibi bir olasiligi hic hesaba katmiyorum bile)

Su anda ki durum en cok yabanci yatirimcinin isine geliyor.

Cunku yabanci yatirimci bir ulkeye para soktugu zaman cikacagi zaman daha cogunu almak ister.

Yani kurun yukselmesi en cok onlari zorluyor, cunku onlar icin 1 dolar yine 1 dolar

Yilin son aylari fonlarin cikis yaptigi donemler olur.

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Cepteteb vadeli mevduat oranlarını güncellemiş. Marifetli hesap hariçtir:
    0-50k arası tüm vadelerde 21,50. 50-100k arası 22,00. 100k ve üstüne tüm vadelerde 23. Marifetlide hoşgeldin 25 devam.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    oranlar düşmüş mü?

5. İnternet ortami feryat figan dolarda tepede yakalanlar komodi kim 7 liradandolar alın dedi size ..doları yakalim piyasadaki dolar azalsin doları bankadan çekelim dolaşımdaki dolar azalsin dolar yükselsin diyenler mi ne ararsan var 😀 ne iciyorlarsa artık 😀 İngiltere ne isterse o olur dolarda bunu ogrenemediler ...hea bide İstanbul'da fırıncılar 1 hafta ekmek cikartmayacamis dedikoduları ulan kafaya bak artık bonzaiyi içmiyor yiyor herifler 😂 fırıncılar dan zengini mi var çoğu düzenbaz ..50 kg ram 1 çuval unu 120 TL ye alıyoruz diye aglasiyorlar TV de yalana bak 5 kg un 9.75 Bim'de ..50 kilosu 97.5 yapar bim bu fiyattan bile kar Edip satarken sen nasıl toptan 120 TL ye aliyorusun büyük başarı 😀75-80 TL den almiyorsalar bende bişey bilmiyorum ..30 yıldır aynı yerde oturuyorum mahallede daha bir firin bile kapanmadi hepsinin sahiplerinde 2-3 er lüks araçlar cipler...250 gram ekmek marketlerde 1.25 firinda 1.50 ..marketler zararina mi satiyor yoo o ekmekler firin degilde baska biyerdemi yapiliyor eee o zaman niye aglasiyonuz tv de ..birakinda insanlar bari temel tuketim ekmeği ucuz yesin

6.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    oranlar düşmüş mü?
    Önceki oranları bilmediğim için düşmüş mü bilemedim.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7. bakalım bugün 5.48'i gösterecekler mi?

8. Arkadaşlar elimde 160K var ve yarın da vade dönüşü olacak. Para şu anda Burganbank’ta %27 ile bağlı durumda. Eğer yarınki temdite yine % 27 verirlerse 1 yıl veya 6 ay olarak bağlamak ne kadar mantıklı acaba? Bu paraya ihtiyacım yok ve mümkün olduğunca elimde tutmamaya çalışıyorum, elimde olunca borsaya girmekten kendimi alıkoyamıyorum[emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 825/1030 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •