Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7446 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    nihayet 1.44ü yakaladık..

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    doların düşmesi piyasanın sakınleşmesi pörtföyü biraz kendi kendine getirir....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

2.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    dolar oynaklığı fazla getiri ve götürü sağlamıyor,önemlı olan eurobond,faiz tahviller ve elindeki hisselerin gidişatı.bu aralar sadece getiri sağlayan bir yatırım yapsa (repo) gibi iyi olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    dolar oynaklığı fazla getiri ve götürü sağlamıyor,önemlı olan eurobond,faiz tahviller ve elindeki hisselerin gidişatı.bu aralar sadece getiri sağlayan bir yatırım yapsa (repo) gibi iyi olacak.
    pörtföye dikkatlice bakmanı tavsiye ederim...yada hemen üstte cakirkaptan yazmış onuda okuyabilirsin...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

4.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    doların düşmesi demişsin dolar bir haftadan beri inanılmaz düştü ,şimdi bu kadar düşmeye bize yansıması 2 milyon mu oldu 142 idi zaten 144 oldu öylemi bunda Euro bond un faiz tahvillerin hisse senetlerin payı nekadar ? doların düşmesi ve kalkması güncel veriye pek fazla etkisi yok bu burda çok tartışıldı , gerçi tartısmayada gerek yok güncel veri ortada doların geldiği yer ortada .

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    doların düşmesi demişsin dolar bir haftadan beri inanılmaz düştü ,şimdi bu kadar düşmeye bize yansıması 2 milyon mu oldu 142 idi zaten 144 oldu öylemi bunda Euro bond un faiz tahvillerin hisse senetlerin payı nekadar ? doların düşmesi ve kalkması güncel veriye pek fazla etkisi yok bu burda çok tartışıldı , gerçi tartısmayada gerek yok güncel veri ortada doların geldiği yer ortada .
    ben demedim ki dolar düşmesi pörtföyü ucuracak,kaçırak 1 haftada 20-30 milyon kar yapacagız mı dedim ...evet dolarin düşmesi demişim birde orda BİRAZZ olsa pörtföyü rahatlatir demişim...ben sana aynı soruyu soruyorum....sn.kalvin doların düşmesi ve piyasaların sakinleşmesi işyat pörtföyünü nasıl etkiler....

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ben demedim ki dolar düşmesi pörtföyü ucuracak,kaçırak 1 haftada 20-30 milyon kar yapacagız mı dedim ...evet dolarin düşmesi demişim birde orda BİRAZZ olsa pörtföyü rahatlatir demişim...ben sana aynı soruyu soruyorum....sn.kalvin doların düşmesi ve piyasaların sakinleşmesi işyat pörtföyünü nasıl etkiler....
    yazdım doların düşmesi kalkması güncel değeri aman aman oynatmaz. bu gibi soruları serkan 74 ve trade sharka birde hakeme sorabilirsin ben gördüğümü yazıyorum dolara bakıyorum düşmüş portföye bakıyorum etkisi yok ,Euro bonda bakıyorum yükselmiş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,fazilere bakıyorum düşmüş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    yazdım doların düşmesi kalkması güncel değeri aman aman oynatmaz. bu gibi soruları serkan 74 ve trade sharka birde hakeme sorabilirsin ben gördüğümü yazıyorum dolara bakıyorum düşmüş portföye bakıyorum etkisi yok ,Euro bonda bakıyorum yükselmiş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,fazilere bakıyorum düşmüş güncel veriye bakıyorum yükselmiş ,
    bence etkiliyor öyle aman aman dan biraz fazla etkiliyor...ben 4 yıldır bu hissedeyim 4 yıldırda haftalık raporu bakıyorum...doların yukselişi işyata yaramıyor...stabil veya düşüşe geçtimi portföy haftalık 1-2 milyon kar yazıyor...bu kadar basit....

8.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    bence etkiliyor öyle aman aman dan biraz fazla etkiliyor...ben 4 yıldır bu hissedeyim 4 yıldırda haftalık raporu bakıyorum...doların yukselişi işyata yaramıyor...stabil veya düşüşe geçtimi portföy haftalık 1-2 milyon kar yazıyor...bu kadar basit....
    Arkadaşlar sebep sonuç iliskisi ile korelasyonu karıştırıyorsunuz. Portföy değerini etkileyen faizlerdir. Doların yükselmesi ve faizlerin yükselmesi korelasyon olduğundan ayni anda olur siz doları görüyorsunuz dolardan sanıyorsunuz ama asıl sebep faizlerdir. (Doların etkisi çok az)

Bu durum ayni faizlerin artması enflasyona sebep olur demek gibi (40 sene önce bu soru yanıtlandı iktisat bilimi diyor ki faiz enflasyona sebep olmaz, enflasyon sonucu faizler artar) nedensellik ve korelasyon karıştırılmamalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •