Sayfa 381/534 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben sabahtan bu yana beş fotoğraf gördüm sosyal medyada sizde sayarsak 6 ediyor bir arkadaşta bana diyorki sen çok geri kalmışsın ben en az 15 foto gördüm diyor
    Ben dünyadan bihaber durumdayım Dostum. Tüm günüm geç saatlere kadar inşaatta geçiyor. Şu başlığı bile zor takip ediyorum. Bu nedenle benden çok önce görüp yazmış olmaları çok normal. [emoji23] [emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Dolar sonunda kalktı. Hedef 5.80 civarı kısa vadede artık bence ama 3. Dip için yarın yine geri gelirse şaşırmam.

Endeks konusunda da yok ralli yok çöküş diye diye bir seneyi geçirecek böyle giderse
    Endeks konusuna gelince, 3-6 ay içinde hızlanacak bir küresel geri hareketle, bizde C dalgası beklentim devam ediyor. Bu HO larla C dalgası kaçınılmaz diye düşünüyorum.

Sv deniz43 diğer başlıkta şunları yazmış.

''Stocks fell sharply on Thursday as fears of rising interest rates and worries about a slowing Chinese economy overshadowed strong corporate earnings''

Hisse senetleri perşembe günü,yavaşlayan Çin ekonomisinin güçlü gelen şirket karlarını gölgelemesi ve yükselen faiz oranlarıyla(ABD 2 yıllık Hazine tahvilleri faizi 2008 den bu yana ilk defa %2.90'nın üzerini gördü) keskin şekilde düştü.

Yarın sabah Çin'den global piyasaların önem verdiği üçüncü çeyrek gsyih büyüme verisi gelecek.Çin ekonomisinde olabilecek olumsuz gelişmeler,tüm gelişmekte olan ülkelerin piyasaları için olumsuz sonuçlara yol açabilir.

Sv deniz43 eklemiş,

Bu karar gerçekte batmış durumda olan pek çok şirketi belli bir vade ile daha hayatta gösterecek ve verimli bir şekilde kullanılması gereken kıt kaynaklar heba edilecek.Yapılan şimdilik bugünü kurtarıp,pislikleri halının altına gizlemekten farklı bir şey değil.Bu işin sonunda bankacılık sisteminde de donuk kredilerin payı inanılmaz oranda yükselecek ve tüm finansal sistemi riske atacak.Yani şu anda bir saatli bombanın üzerindeyiz,bomba patlayınca da kriz önce devletin üzerine kalacak,faturayı da halk ödeyecek.Yapılması gereken çok sancılı bir süreç de olsa çürükleri sistemden temizleyip,piyasanın verimli ve kar üretebilen çalışan şirketlerle devam etmesidir.

Neresinden bakarsan bak,
    C dalgası kaçınılmaz.

Telefondan yazıları yazıp, İmza ayarı yapmadığım için telefonla foruma bakanlar küçük yazı ile karşılaşıyormuş. Sn vicont uyardı. Düzelttim. Umarım sorun yoktur şimdi.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Telefondan yazıları yazıp, İmza ayarı yapmadığım için telefonla foruma bakanlar küçük yazı ile karşılaşıyormuş. Sn vicont uyardı. Düzelttim. Umarım sorun yoktur şimdi.
    Ellerine sağlık abi. Benim moralim biraz düzeldi. Ben de bugün birkaç grafik atayım bakalım. Görüşürüz.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık abi. Benim moralim biraz düzeldi. Ben de bugün birkaç grafik atayım bakalım. Görüşürüz.
    Dostum, günlük ve haftalık atarsan sevinirim. Umarım USD sıkıntısını zararsız atlatırsın.

8. garan günlük

yakın plan

günlük tepelerde halen ve aşağı yuvarlanmaya az kaldı gibi duruyor.

Sayfa 381/534 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •