abov topiğin sahibi gelmiş.
ama arkadaşlar topiği şenlendirmişti.
abov topiğin sahibi gelmiş.
ama arkadaşlar topiği şenlendirmişti.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Öğretmenim sınıfta olduğunuzu bilmiyordum, bundan sonra söz almadan konusmuycam.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üslup önemli ..
bakın ben ilk size ney yazmışım ..
ne yapsın zararını çıkarmak için haber yayıyor dedin
kap haberini paylaştım kendi topiğim de üstüne amacın ney diye imalı mal sokuyormuşum izlenimi yedim..
tebrikler doğrusu..
özür dilerim ...
Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz
neyse olur böyle şeyler.
ben arkadaşları tanıyorum.
bir çok hisse de zarar ettik.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Üstad kap hanelerini bizde görüyoruz. Fakat sen de biliyorsundur bu tmsn çok kişinin canını yaktı. Yaptıkları bir sözleşme bile yok. Görüşmelere başlamışlarmış. Sonuç yok ortada. Teknik yok temel yok. Tamamen dedikodu
hadi beyler pamuk eller cebe , ev sahibi gelmiş kirayı istiyor, eveeeet XBANK da oluşan formasyon buymuş:
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=XBANK (siyah garga ayısı) 117,651 puandan aşağı kapanış yapmaması lazım diyor, yükselişin devamı için 120,859 üstünde kapanış olması lazım diyor, endeks kros hamile ayı ile sat verdi, banka hisseleri olanlar yarın bankacılık endeksini takip etmelerinde fayda var, Hulk bank 7 altına inecem gardaş diyor.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Üstad ben gruba Emirdağlının başka bir topikte attığı davet üzerine geldim. Yeniyim sizi tanımam. Bazen gruplara girip hisse pazarlayan elemanlarla karşılaşıyoruz. Asıl sen kusura bakma. Iyi akşamlar
Yer İmleri