Sayfa 172/462 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    terbiyesizleşme dedim yalan söylüyorsun demedim rakamları yazarken seni suclayan yok diyorum sadece bana deil bir kaç arkadaşın yazdıklarınada ukela ca cevap verdin sen burayı mahallendeki kahve sanıyorsun galiba ..bende bu hisseden 4750 adet aldım 9 tl den burut takasa girince 12,50 den 4000 ni verdim kalan 750 yide 60 oldugunda verecm diye soyledim vede verdim ogun geri gelmeye başladı bildiğimizdenmi bu işlem gerçekleşti..tamamen kısmet ama biz kimseye kırıcı kelime kullanmıyoruz .sen bi yazılarına bak istersen agzına ne geliyorsa konusuyorsun yasak olmasa belkide küfür edecen ..agız yapın buna uygun
    Neyse taka o zaman stresli bir ortamda yazarken sende dikkat et.Bu hisse 5 TL deyken herkes satıyordu.Senin gibiler yüzünden millete korku vermeyin .Millet aptal değil riski seven 50 ve 100 lot alıyor.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Hisseyi show baslamadan takip ettim, sonra bir daha alamadim, en ilgimi cveken 20 TL oldugunda satis tavanini cozdu ve satistan epeyce bir mal verdi ve tekrar tavan kapatti, sonrasinda 60 TL ucus ... bu hissede islem yapan arkadaslarda gecmis tarihli matriks grafigi yokmudur , hicmi bakmiyorsunuz ? ben kendimce ekliyorum ilgilenen baksin , tarih tekerrur mu edecek yoksa baska bir olay mi var , halen takip ediyorum ...Bu hissede islem yaparken dikkat ediniz ne ile karsi karsiya oldugunuzu iyi anlayiniz... 2000 yilinda brut taks vs yoktu , algoritmalar yoktu, ama bu hisse benim 20 senelik borsa hayatimda hic gormedigim hareketi yapti ... YTD...
    2000 yili 10 kat yukselis (TL bazinda)
    Ek 20473
    2000 yili USD bazli ve 2018 yili USD bazli ...
    Ek 20474
    İşte akıllı bir yatırımcı .Tebrik ederim güzel yakalidin.İste benim hayalim buydu ve hayalim gerçek oldu.Simdi haberler şekillendirecek.

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3. bu önemli

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    İşte akıllı bir yatırımcı .Tebrik ederim güzel yakalidin.İste benim hayalim buydu ve hayalim gerçek oldu.Simdi haberler şekillendirecek.

Sayin Kahraman aslinda yatirimci oldugum soylenemez, ben kisa/ orta vade alim/satim yapiyorum, sadece bu hissedeki 2018 yilinda yapilan hareket 2000 yilinda yapilan hareketin TL ve USD bazinda ayni yapilmis , yani hareketi USD bazli devam ettirdiler ilginc olan oydu!!!

5.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku

bu önemli
    Evet açıkça belirtilmis kalkınma bankasınin yeniden yapilandirilacagi, tek hesap 40 milyarlık kaynak dediği de kalkınma bankasından bahsediyor heralde?
    100 günlük planın son gunlerindeyiz. Bu kadar beklenti varken nasıl herkes sadece spek filan diyor anlamıyorum. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Sayin Kahraman aslinda yatirimci oldugum soylenemez, ben kisa/ orta vade alim/satim yapiyorum, sadece bu hissedeki 2018 yilinda yapilan hareket 2000 yilinda yapilan hareketin TL ve USD bazinda ayni yapilmis , yani hareketi USD bazli devam ettirdiler ilginc olan oydu!!!
    SAYIN Alsater ben size 100 lerce bu sekilde yukselen veya dusun kagit gosterebilirim son 18 yilda.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu banka için 4-6 tl iyidir, gerisi balondur..tüm bankaların piyasa/defter değerine bakın..
    4-6 tl de olumlu bakarsak yani..
    normalde 2-3 tl arası daha uygun..
    1 adet oran sunuyorlar önüne ve sen onun pay ve paydasina bakip balon oldugunu tespit ediyorsun piyasa degeri defter degeri boyle bir sacmalik [emoji14]

8. Biz bugünü değil geleceği fiyatlIyoruz.YAŞASIN KALKINMA VAR OLSUN ORTAKLAR.

Sayfa 172/462 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •