Sayfa 173/462 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    kumar makinası gibi hırs yaptıyorlar burdan dönecek aha döndü bu sefer tutturacam dün ve bugun idda oynayanlar yine kaybeti yarın 18 lerde gezdirir ortalama düşürmek için 300/500 ne varsa yine aldırtır derken derekn birde bakmışssınız kagıt 10 tl altında ...sonra siz satana kadar 25 yıl bekler adam cunku sizden aldıklarını bankaya fazie verir % 24 faizle gecinir gider
    Sen uçmussun dostum bu kafayı bırak. TURK borsasinda bir gunde yuzde 20 de kaybedebilirsin yuzde 20 de kazanabilirisin. Senin kafa ile yabanci yatirimcinin hepsinin turk bankalarinda olmasi gerekiyor. Kur riskini de hedge eder olur biter.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Siz hakikaten bi hisseyi 10 a dusureceklerine inaniyor musunuz? Arkadaslar burasi canli pazar ve haberleri olacak bir pazar buradan cok para kazanmak isteyen olacak. Bu daha baslangic evet 3 haneleri de gosterecekler, herkes yine alim sirasina gecicek

3. Gunde yuzde 40 vermis bir pazari kimse birakip gitmez disardan izliyolar hem disaridan hem de cok yakindan

4.  Alıntı Originally Posted by mirza Yazıyı Oku
    Sen uçmussun dostum bu kafayı bırak. TURK borsasinda bir gunde yuzde 20 de kaybedebilirsin yuzde 20 de kazanabilirisin. Senin kafa ile yabanci yatirimcinin hepsinin turk bankalarinda olmasi gerekiyor. Kur riskini de hedge eder olur biter.

31,100 tavan kapattıgında göstermelik yarın aşağı basma hareketi başlar dedigimde senin gibi bana uyuşturucumu kullanan diyenler olmuştu şimdi 21 lere geldi yazanlarda kayboldu sende kaybolacaksın..aslında siz eskisnizde yeni üyelik alıyor gelip yazıyorsun sonra baska üyelik sonra tozduman ol yok ol tekrar yeni üyelik..yinede söylüyorum ara ara yukarı cıkar gibi yapacak işte dönüyor diyeceksiniz ama cok kısa zamanda rüyadan kalktıgınızda hisseyi 8/12 arasına geldiğini göreceksiniz ...herkese bol kazançlar hayırlı cumalar

5. Taka bey sen bizi gerçekten düşünüyorsun .Biz de aksiyon severiz .Hayel kurariz taban ve tavana alasigiz taban olursa yine alırım.Tavan olursa dunkuleri satarım Risk hayatta var mesala en büyük risk ölmek kesin bu gününü bilmiyorsun.O zaman yasamayalim mi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    31,100 tavan kapattıgında göstermelik yarın aşağı basma hareketi başlar dedigimde senin gibi bana uyuşturucumu kullanan diyenler olmuştu şimdi 21 lere geldi yazanlarda kayboldu sende kaybolacaksın..aslında siz eskisnizde yeni üyelik alıyor gelip yazıyorsun sonra baska üyelik sonra tozduman ol yok ol tekrar yeni üyelik..yinede söylüyorum ara ara yukarı cıkar gibi yapacak işte dönüyor diyeceksiniz ama cok kısa zamanda rüyadan kalktıgınızda hisseyi 8/12 arasına geldiğini göreceksiniz ...herkese bol kazançlar hayırlı cumalar
    Dostum uçmuşsun demiştim özür dilerim sen bu dünyadan gitmişsin ben kağıdın hangi yöne gideceğini degil senin faiz teorini konuşuyorum.

7. Bu kağıdın 20.74 altına dun getirmediler bence buraları dip yaptı bundan sonra haber akışını izlemek lazım bugünkü hareketde önemli bekleyip göreceğiz inş. Herkes kazanır ytd.

8. Bakalım kim haklı çıkacak hisse çok yakın zamanda 8/12araligina mi gelecek yoksa geleceği bugünde satın alıp 15/20tl aralığından 40/60/100tl aralığına mi gidecek ve tarihin en değerli bankası mı olacak ben kendi görüşünü söyleyeyim anlık olur gerisi yalan olur zaten beli kırık ülkenin kalkınmasında ne olur

Sayfa 173/462 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •