Sayfa 64/445 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Selamun aleykum ağalar cumanız mubarek olsun..
    aleyküm selam ağam hoş geldin hayırlı cumalar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    aleyküm selam ağam hoş geldin hayırlı cumalar
    Emirdağlı agam dokturuyorsun topıklerde maşallahın var

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağlı agam dokturuyorsun topıklerde maşallahın var
    estagfirullah sen daha iyisin

yorumsuz bırakma faydalanırız

endeks bolingerin orta bandıda kırmış ağam 96872 de 20 üssel var oda tutmazsa 50 günlük 96180 ler var sanki 50 günlüğe kadar salacak gibi sen ne dersin
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    estagfirullah sen daha iyisin

yorumsuz bırakma faydalanırız

endeks bolingerin orta bandıda kırmış ağam 96872 de 20 üssel var oda tutmazsa 50 günlük 96180 ler var sanki 50 günlüğe kadar salacak gibi sen ne dersin
    an itibariyle 96.8XX gün içinde gördüğü en düşük seviye olan 96.62X rakamını destek yaparak 1100poınt bır tepkı gelmeli..
    Dün halk topiğinde 98.77X çalımazsa pala 1000puan alır demıştım 97.77X takıp rakamım...
    halk 7.03 görmüş dün son kale 7.17 demiştim mutlaka üstüne atmalı...
    garanda ise 7.55 ara dırenc ve 764 dırencle takıp edıyorum...

5. Bist 98.77X halktada 7.40 kilit rakamlarım ıkı rakamla takıp edıyorum... Bıst ve hulk bu ıkı rakam uzerındyse stressız mode one...

7.40 üzerinde kaldığı sürece ıkıncı kez 7.80direncine dokunması ve kırıp gecerse 7.92 karar anı olur... (Boğalar ın sahne alıp
    almayacağına karar verilecek rakam 7.92)7.80--7.92 dikenli bölge aynı zamanda..

7.40 altında ise 7.17 kale rakamım bu rakam asla kırılmamalı kırılsa dahi altında kapanış yapmamalı aksi takdirde 6.6Xlar bır kez daha görülür...

Klasik cümlemizle tamamlayalım al sat tut sıkıştır öp tavsiyesi yoktur.

Kalın sağlıcakla...

Bu da dun hak topiğinde paylaştığım halkla alakalı yol haritası..

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    an itibariyle 96.8XX gün içinde gördüğü en düşük seviye olan 96.62X rakamını destek yaparak 1100poınt bır tepkı gelmeli..
    Dün halk topiğinde 98.77X çalımazsa pala 1000puan alır demıştım 97.77X takıp rakamım...
    halk 7.03 görmüş dün son kale 7.17 demiştim mutlaka üstüne atmalı...
    garanda ise 7.55 ara dırenc ve 764 dırencle takıp edıyorum...
    hulka kapanışa yakın aldım azcık 7,22 sabah 7,18 verdim geri

orta vade aralık sonuna kadar gsdho topluyorum döviz artısı ve rasyolarından dolayı bakalım inşallah yüzümü kara çıkarmaz

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    hulka kapanışa yakın aldım azcık 7,22 sabah 7,18 verdim geri

orta vade aralık sonuna kadar gsdho topluyorum döviz artısı ve rasyolarından dolayı bakalım inşallah yüzümü kara çıkarmaz
    Allah hayırlı uğurlu etsın hulku acele etmıssın bakalım beklediğimiz tepki gelecek mı

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Allah hayırlı uğurlu etsın hulku acele etmıssın bakalım beklediğimiz tepki gelecek mı
    kardeşim hoş geldin özledik valla yorumlarını

Sayfa 64/445 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •