
Originally Posted by
virtue
İnsan hasta olunca bile en az 5 günlük antibiyotik tedavisi veriliyor. Daha ilk haptan sonra ben iyileştim hap içmeyeceğim dersen birkaç gün sonra çok daha kötü olabilirsin.
Bu arada şahsen ben şimdiki 24 enf.na (ki yıl sonunda 30 olacağını söyleyenler de var) faizde kalmak yerine 5,50 den dolarda kalmayı DAHA GÜVENLİ BULURUM.
Bizim sorunumuz hastanın hasta olduğunu kabul etmemesi.
Hasta hastalığını kabul etmiyor, dış güçlerin uşağı doktorun bünyeyi daha da kötüleştirecek antibiyotiği reçeteye yazdığını söylüyor.
Kademeli işlemlerle voltileden yararlanılması gereken bir dönemde olduğumuzu bu nedenle ısrarla vurguluyorum. Batmayacağız, krizden tam çıkmayacağız, bu ikisi arasında savrulup duracağız. Kazanan, dövize ya da tl'ye sımsıkı sarılanlar değil, iyimserliğin-kötümserliğin yani maniklik ile depresifliğin hangi aşamasında olunduğuna bağlı olarak ters pozisyon alanlar olacak. Üstelik bir de bonusu olacak, yarın piyasalar ne olacak diye uykunuz kaçmayacak, her türlü gelişmede önceden planlamış olduğunuz bir hamleniz olduğunu bilip mışıl mışıl uyuyacaksınız.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri