Sayfa 95/711 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 753 - 760 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Spek baba 17:00 itibariyle ya 2 de yada 2,05 de olacağım. Yada her
    ikisinde de.Sen çok cömertsin. Bekliyorum. Allah tuttuğunu altın etsin.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    Baba 2 ye 50 K girdim.

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Baba 2 ye 50 K girdim.

2,04 e sana destek için bir 50 K daha. Hadi spek baba.

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Son saate giriyoruz

son saat bize girdi galiba...

4.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    son saat bize girdi galiba...
    Spek baba dik duracak. Biz desteği veriyoruz babaya.

5. İndir kaldır indir. Bizim borsa böyle. Şimdi biri çıkar bilmem kaç lot artıda der. Spk bütün işler biter ky yu korumak için çok ciddi(!) önlemler alır. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Milli Ali Osman Yazıyı Oku
    İndir kaldır indir. Bizim borsa böyle. Şimdi biri çıkar bilmem kaç lot artıda der. Spk bütün işler biter ky yu korumak için çok ciddi(!) önlemler alır. Ytd.
    Spek baba 2 ye kadar verip oradan taaaa 2,24 e götürmüş. Bu arada alıp kazanan kazanmış. Bazı alanlar satmış, bazıları ortalama düşürmüş ve bazıları kaybetmiş. Borsamız dört dörtlük mü? Tabi ki hayır ama hepimiz bunu bilerek alım ve satıp yapıyoruz. Keşke borsamız tertemiz olsa. Ama bu durumu dayanılmaz bulan var ise bence borsanın işleyişi dört dörtlük olana kadar birikimlerini vadeli hesaba yada bir fona yatırabilir. Yada naktini yastık altında saklayabilir. Maalesef an itibari ile durum bu. Bugünden yarına bizim gibi ky lere borsada yaptığımız yatırımlara 1 e 5 getiri filan yok. Herkes dikkatli yapmalı yatırımını ve kendi kararını kendi vermeli.

7.  Alıntı Originally Posted by Milli Ali Osman Yazıyı Oku
    İndir kaldır indir. Bizim borsa böyle. Şimdi biri çıkar bilmem kaç lot artıda der. Spk bütün işler biter ky yu korumak için çok ciddi(!) önlemler alır. Ytd.
    Spk ne zaman Amerika'daki sec in mevzuatı gibi mevzuata sahip olur, işte o zaman ky nin korunma ihtimali olur. Bist ne zaman nasdaq ve dow gibi derinliğe sahip olur, işte o zaman bist verimli bir borsa olur. Yerli küçük yatırımcı ne zaman ABD deki küçük yatırımcı gibi birikimlerini çok uzun vade için dört dörtlük bir portföy mantığı ile yatırımını yapar işte o zaman ky kendini korur. Benim acizane fikrim bu.

8. Spek mızıttı ben oynamıyorum diyor. Bi sat al yapamadık ya ona yanıyorum

Sayfa 95/711 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •