Sayfa 188/462 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 3695 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Kotanjan Yazıyı Oku
    Tüzel kişiliği haiz Türkiye Kalkınma Fonu, banka tarafından hazırlanan Türkiye Kalkınma Fonu iç tüzüğünün ticaret siciline tescil olmasıyla süresiz olarak kurulacak.Türkiye Kalkınma Fonu'nun ve bu fonun bünyesindeki alt fonların kuruluşu, yapısı, çalışma usul ve esasları, işleyişi, yönetimi, yapacağı işlemler, raporlama esasları, fonun iç denetimi ve uygulamaya ilişkin diğer hususlar Türkiye Kalkınma Fonu iç tüzüğü ile belirlenecek. Türkiye Kalkınma Fonu'nun idari, mali ve operasyonel iş ve işlemleri Banka tarafından gerçekleştirilecek.Türkiye Kalkınma Fonu'nun ve fona bağlı alt fonların yapısı ve işleyişi ile Bankanın fonun yönetimiyle ilgili faaliyetleri Sermaye Piyasası Kanunu ile bu Kanun uyarınca yürürlüğe konulan ikincil mevzuata tabi olmayacak.Sermaye piyasası aracı ihraçlarında her bir ihraca özgü olarak bankanın gerek duyması halinde Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuatta öngörülen yöntemler izlenebilecek.
    Ne diye paylaştınız bunu şimdi nedir? Eski haber yani bi halta yaramaz bunlar, kaç gündür tv deler tek kelime edilmedi. Yani neden paylaştınız hisseniz var bir umut çıkmasını mı bekliyorsunuz nedir?

2. bunlar çok yakın zamanda fiyatlandırılacaktır diye düşünüyorum,geçen haftaki olaylar bunlara dahil değildi bence

3.  Alıntı Originally Posted by Kotanjan Yazıyı Oku
    bunlar çok yakın zamanda fiyatlandırılacaktır diye düşünüyorum,geçen haftaki olaylar bunlara dahil değildi bence
    Ne fiyatlandırılacak arkadaşım kendini mi kandırıyorsun bizi mi kandırıyorsun? Hisse dibi boyladı işte, buradan canlanırsa efsane olur yani ama imkansız bence. ytd.

4. Sen hep böyle agresif misin arkadaşım.Kimseyi kandırmaya niyetim de yok.Burada düşüncelerimi dile getirdim özgürce.

5. Buralarda birisi vardı eski denetçiyim şöyle olacak böyle olacak uçacak kaçacak diye zırvalıyordu nerde o acaba 😀😀😀

6. Şahsi düşüncem bu bankadan birşey olmayacağı güzel şeylere gene olsa bu kadar salmazlar borsa kotundan çıkarılacak büyük ihtimal çünkü BİST de işlem gören Şti ler bilanço açıklamak zorunda .kalkınma bankasının yeni yapılanmasında bilanço açıklanmayacak diyor buda hisse için negatif bir haber.kotdan çıkma kurallarına bakmak lazım kaç günlük ortalamaya göre çıkacak o yüzden az para ödemek için düşmeye devam eder gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by godzilla34 Yazıyı Oku
    Şahsi düşüncem bu bankadan birşey olmayacağı güzel şeylere gene olsa bu kadar salmazlar borsa kotundan çıkarılacak büyük ihtimal çünkü BİST de işlem gören Şti ler bilanço açıklamak zorunda .kalkınma bankasının yeni yapılanmasında bilanço açıklanmayacak diyor buda hisse için negatif bir haber.kotdan çıkma kurallarına bakmak lazım kaç günlük ortalamaya göre çıkacak o yüzden az para ödemek için düşmeye devam eder gibi.
    Olabilir haklısın. Keşke önceden çıkarsalardı o zaman madem böyle bir plan var, yazık insanlara. Ben az bir kayıpla çıktım ancak ne kadar sinir bozucuydu satamıyorsun tabana yığdılar, nasıl buna izin verdiler göz göre göre. Spek hisseye giren mesela Adese filan, hala çıkıyo ama spek işte belli o zaman sonuçta giren adam riskini kendi alıyor ancak bunda resmen kandırdılar insanları az buz şeyler değildi beklentiler yeniden yapılanma, büyük paralar konuşuldu haber sitelerinde çıktı, dalga geçtiler resmen.

8. Sayın Tarkan borsada yenimisiniz, böyle şeyler çok oluyor. Bist 30 dağlam kağıtlar dışında hep olur. şirket kar açıklar düşer, bir grup alır yükseltir aşağı basar, çakal dolu..

Sayfa 188/462 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •