Sayfa 871/1030 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam sarap atlas okyanusuna karsi degil
    Guzel bir ingiliz kizina karsi londrada icilir. Dene sonra konusalim.yt
    Denemedigimi nereden biliyorsun.

Ama londra ve sarap pek olmaz. Londraya gittin mi pint bira iceceksin, ale iceceksin.

Bu arada Londra gitmeyi ve zaman gecirmeyi en cok sevdigim avrupa kentidir. Tam benlik. Hayat hic durmuyor. Sosyal hayat mukemmel. Hele benim gibi opera tiyatro konser severler icin mukemmel bir lokasyon.

Bir de havasi guzel olsa daha guzel olacak.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Denemedigimi nereden biliyorsun.

Ama londra ve sarap pek olmaz. Londraya gittin mi pint bira iceceksin, ale iceceksin.

Bu arada Londra gitmeyi ve zaman gecirmeyi en cok sevdigim avrupa kentidir. Tam benlik. Hayat hic durmuyor. Sosyal hayat mukemmel. Hele benim gibi opera tiyatro konser severler icin mukemmel bir lokasyon.

Bir de havasi guzel olsa daha guzel olacak.

Uzun sure kalinca havasina da alisiyorsun hocam. Bende basta at hirsizi gibi paltoyla geziyordum. Zamanla o havada tisortle gezmeye baslamistim. Londra astir ask. Cok zengin olacaksin birde bekar olacaksin. Ikisi de bende yok

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Uzun sure kalinca havasina da alisiyorsun hocam. Bende basta at hirsizi gibi paltoyla geziyordum. Zamanla o havada tisortle gezmeye baslamistim. Londra astir ask. Cok zengin olacaksin birde bekar olacaksin. Ikisi de bende yok
    Sende hanim ve cocukla hyde parka gidersin ne olacak. [emoji1]

Saka bir yana londra ya bende yalniz ya da arkadaslsrimla gitmeyi seviyorum. Hanimla gidince oxford caddesinden cikamiyoruz [emoji1]

Oysa ki soho piccadilly leicster civarlarinda takilmayi seviyom ben. Bir de zaman zaman zone 1 disina cikmayi.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Findeks raporu aldim. Puanim 1768

1700 ile 1900 arasi cok iyi kredi notu demek. Pzt subeyi arayip artirin su limiti diyecegim yoksa kapatirim.

Benim gibi musteri bulmuslar daha ne istiyorlar.

kredi puanı bankayla işiniz düştümü sizin aynanız olur ama sadece kredı puanı yuksek dıe lımıtınız artmaz annem ev hanımı kkb sı 1800 lerde 1 tane zamanında aldıgı kredı kartı var ıng den mevduatta parasıda var evıde var ama lımıt artmıyor cnku gelırı belgelencek durumu yok lımıtınız sızın gelır beyanınıza göre cıkar lımıt boslugu yoksa kım gelırse gelsın lımıt artmaz tıcari kredi kartılımıtlerım tekkart 50 000 75 000 tl vs ama bıreyseler 8 10 bın cıvarında basvurdum artmadı artmazdı artcaganı soyleyence basvuru alıp kotasını doldurmaya calısan personel olur

Alıntı Originally Posted by turgut+ Yazıyı Oku
    kredi puanı bankayla işiniz düştümü sizin aynanız olur ama sadece kredı puanı yuksek dıe lımıtınız artmaz annem ev hanımı kkb sı 1800 lerde 1 tane zamanında aldıgı kredı kartı var ıng den mevduatta parasıda var evıde var ama lımıt artmıyor cnku gelırı belgelencek durumu yok lımıtınız sızın gelır beyanınıza göre cıkar lımıt boslugu yoksa kım gelırse gelsın lımıt artmaz tıcari kredi kartılımıtlerım tekkart 50 000 75 000 tl vs ama bıreyseler 8 10 bın cıvarında basvurdum artmadı artmazdı artcaganı soyleyence basvuru alıp kotasını doldurmaya calısan personel olur
    3 yil once 6000 tl gelir beyan ettim. O zaman 5000 tl verdi. Sonra 7.650 tl ye cikardilar. Zaman zaman mesaj attilar yukseltelim diye ama istememistim.

Ing de ise 5000 tl limitim var. 250k uzeri mevduatim var ama daha fazla vermedi.

Yasaya gore 24k alma hakkim var ama vermiyorlar. Muhtemel tekrar gelir beyaninda bulunmam gerekecek.

Ing karti iptal ettim. 7 gun yasal suresi varmis.

Pzt subeyi aracam artik.

Tabi 3 sene oncenin eurosu simdinin yarisi idi. [emoji3]

7. Kredi kartında gelirin 4 katı oluyor. Tüm bankalarda ortak limit vardır ona göre arttırım olabilir. Limitin var ise puanın çok iyi hemennarttirim olur.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Herkese günaydın, merak ettiğim bir husus var. Bu banka müşteri temsilcileri mevduatlarımızı bağlayınca prim falan mı alıyorlar acaba? Cuma günkü mevduat dönüşümde maaşımı aldığım ziraat bankası bile defalarca aradı. Normalde hiç aramayan MT defalarca arayıp bendeki parayı ziraate çekmek istedi ama oranları düşük olduğu için kabul etmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 871/1030 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •