Sayfa 686/1032 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Tam adamına sordunuz, kendisi kökten karşıdır bu işe, bakalım ne cevap verecek.
    Dövmese bari
    Th ye sormuşsun coletta istersen ben kendi görüşümü soyleyeyim bu sorun hulk üzerinde ise yani 10 liradan aldın ao düşürme isi kendince vereceğin karardır bunu ne th ne ben nede başka biri şöyle yap diyemez lakin adama sorarlar neden 5.50 den almadın da 7.50 ye çıkinca ao düşürmeye çalışıyosun 😊 o zaman korku vardı dimi 3 çüler 4 cüler hatta 1 ciler çoktu nerdeler ? Tüydüler ellerinde hisse bile yokken yorum yazabilen gruh tayfası. kısaca th herşeye karşı ao işinede ilk aldıdımda th nin üzerinde bir maliyet vardı her yüz kademe aşağidan lot aldım en son 5 küsür 6 .15 den aldığımla beraber ao 7.70 şimdi 14 aydır bekleten bir hulku kimsenin demesiyle satmadım almadım pisikoloji sabır kimsenin yorumuna bakmadan işlem yapma mahareti ozaman kazanırsın bol şanş

2.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Th ye sormuşsun coletta istersen ben kendi görüşümü soyleyeyim bu sorun hulk üzerinde ise yani 10 liradan aldın ao düşürme isi kendince vereceğin karardır bunu ne th ne ben nede başka biri şöyle yap diyemez lakin adama sorarlar neden 5.50 den almadın da 7.50 ye çıkinca ao düşürmeye çalışıyosun 😊 o zaman korku vardı dimi 3 çüler 4 cüler hatta 1 ciler çoktu nerdeler ? Tüydüler ellerinde hisse bile yokken yorum yazabilen gruh tayfası. kısaca th herşeye karşı ao işinede ilk aldıdımda th nin üzerinde bir maliyet vardı her yüz kademe aşağidan lot aldım en son 5 küsür 6 .15 den aldığımla beraber ao 7.70 şimdi 14 aydır bekleten bir hulku kimsenin demesiyle satmadım almadım pisikoloji sabır kimsenin yorumuna bakmadan işlem yapma mahareti ozaman kazanırsın bol şanş
    Hisse sabah açılışı ile akşam kapanis arsinda genelde 20-30 _. + Kademe fark oluşuyor yakalabilen için cok güzel firsat.

3. Ama büyükler bize karsi ky kastim köpek balıkları avlanma taktiği uyguluyor papaz davasinin olduğu gun en iyi örnek korkut ürküt topla avla son dönemde endeks te istisnai bir şey olmazsa 7.03 de taban oluştu gibime de geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by cegirge Yazıyı Oku
    Hisse sabah açılışı ile akşam kapanis arsinda genelde 20-30 _. + Kademe fark oluşuyor yakalabilen için cok güzel firsat.
    Al satcı için diblerde çok kişi döküldü yorum yazanlar bile degisiyor sanirim bir elin parmakları kadar kaldık uzuncu olanlar bende al sat çok yaptım 7 altında ama artik o iş sakat hiç beklenmeyen olumlu bir haber akişı hisseyi tavana kitler de orda dururmu bilemem tekrar 5 li seviyelere gelirmi gelmezmi onuda bilmiyorum açıkcası piyasa algı pisikoloji üzerine kurulu sen şurdan satip alttan alirim düşüncesindeyken her satttigini üstten aldirir piyasa boyle birsey 😊

5. 6.55 e sert vurdugu gün bile kıpraşmadım zaten onu yapanlar döküldü 😊 citi ve docenin takaslardaki malları dogru ise hiç kıpraşmam 200 üzerine attigini göreyim citinin izlerim sadece

6.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    6.55 e sert vurdugu gün bile kıpraşmadım zaten onu yapanlar döküldü 😊 citi ve docenin takaslardaki malları dogru ise hiç kıpraşmam 200 üzerine attigini göreyim citinin izlerim sadece
    Tacirler en pisi 2 veya 3 kademe bile adamlara yetiyor tam çöplükcu adamalar

7. 5.50 seviyesine indiginde 4 cüler 3 cüler hatta hatta 2 ciler vardı nerdeler acep 😊 elinde hisse olan bu yorumları dikkate alsa sermaye bitti gitti bilerek yaptıkları aşikar th elindeki lotlari satsa en fazla hisse 7 altıni anlık görür belkide görmez kimse kimsenin hisse adedini bilmez ben th nin yorumlarını okurum lakin kendim başka şekilde alım yaparım yada satarım ao düsürme işine karsı olan birisi ben ise ilk tavanda kara gecerim şu saatten sonra egerki dogru ise 10.22 ortalaması oraya çıkarsa ki nasıl olur bilemem kalknma bank ın bir yarı fiyatini gösterirmi hayallerindeyim 30-35 araligi bu rakamı ky göremez hepsi satar 😊

8. Küçük aracı kurumların al sat rakamları bu hisseyi bu hale getirmediki citi ve doce nin satişları yaptı onlar hisselerini artirirsa ky korkudan aha yine kucaga veriyo mantiginda 😊 tabi ati alan üsküdar şuan 5 işlem günü tavan yapsa kaç tane ky kalır ? Ben söyleyim hiç bi tane

Sayfa 686/1032 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •