-

Originally Posted by
mavipenguen
hocam link var mı rica etsem teşekkürler...
https://m.youtube.com/watch?v=EtyA3Kn-HQU&t=509s
Buyrun hocam.
-
Atilla Yeşilada birçok bankaya danışmanlıkta yapan biri. Sektörün tam ortasından. Insiderı kuvvetli. Boş konuşmaz.
-

Originally Posted by
tospa
çok teşekkürler çok güzel açıklamış daha ciddi olumsuzluklar oluşturacağını açıklamış...shortlara sahip çıkayım..
-
eurobond başlığı sinek avlıyor. buraya sorayım. şu bahsi geçen %7,5 faizli hazine eurobonduna girmek mantıklı mıdır/mümkün müdür?
-

Originally Posted by
shorts
eurobond başlığı sinek avlıyor. buraya sorayım. şu bahsi geçen %7,5 faizli hazine eurobonduna girmek mantıklı mıdır/mümkün müdür?
Uzun vadeli bir yatırım ( 5 yıllık zannederim) , faizler daha yukarı giderse arada satılırsa zarar yazar ama ben satmam 5 yıl boyunca %7.5 Dolar faizimi alır yan gel yat yaparım diyen biri için bu faiz bir yıl öncesi çıkarılan Eurobond`lara göre çok iyi.
-

Originally Posted by
umutabi
Uzun vadeli bir yatırım ( 5 yıllık zannederim) , faizler daha yukarı giderse arada satılırsa zarar yazar ama ben satmam 5 yıl boyunca %7.5 Dolar faizimi alır yan gel yat yaparım diyen biri için bu faiz bir yıl öncesi çıkarılan Eurobond`lara göre çok iyi.
benim niyetim vade sonunda satmak olur zaten. bi de vergi beyanı gerektiren meblağın altında kalmak (şimdilik). 50 k civarı.
-

Originally Posted by
shorts
benim niyetim vade sonunda satmak olur zaten. bi de vergi beyanı gerektiren meblağın altında kalmak (şimdilik). 50 k civarı.
50K da dolar 9 tl dahi olsa 34K beyan limiti altında kalıyorsun. sıfır stopaj (zaten) sıfır vergi kesintisi oluyor.. oradan hesap benimki.
*vade sonunu beklersen
not: aman ha.. başka beyan gerektiren geliri olmayan için geçerli bu dediğim.. ! artı hata bile olabilir bu bilgide. YTD
-
DOLARIN DURUMU ÇOK SAKAT EN UFAK OLUMSUZLUKTA DOLAR ŞHORTLAYANLARI BACAKLARINDAN TAVANA ASABİLİR. venezuella bolivyarının durumu ortada inşallah o duruma düşmeyiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri