Sayfa 912/1030 İlkİlk ... 4128128629029109119129139149229621012 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolar 5.75
    Sabah açılış 5.66
    Bu kadar paniğe değdimi ???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    5,6661-5,8745? Volalite?

Aşağıdaki mesajınızı da arşive aldım, bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Buraya yazim ilerde birilerine kapakkk yapacamda kendini iyi biliyor o kişi diye yazıyorum..

Dolar 6 lirayı uzun süre görmez ama 5.30 hatta 5 leri önce görecek ..

There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Bu durumda dolar daha avantajli gozukuyor...cunki dolar faizi %7 uzeri baglamak bazi malum bankalardan mumkun...kaldiki 1 yil sonra dolar kuru 7 tl civari olmasida hayalcilik olmaz...uzak bir seviye degil..bunun uzeri her kur tl mevduati geciyor....hele 7 tl uzeri bir kur seviyesini 1 yil tamamlamadan 4-5 ay sonra gordugumuzde birde tl faize gore vade kazancinda oluyor...
    sanki chucky üstad.. hele ki dediğin gibi doları %7 ile bağlarsan...

şu andaki dolar kuru (5.75) ve tl lehine avantajlı stopajla dahi, seçim sonrası (182 gün, nisan sonu )..

6.2887 de eşitleniyor dolarla tl mevduat..

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Eurobond içinde böyle bir hesap olsa tadından yenmezdi aslında ..
    eurobond olayının o kadar çok parametresi var ki.. vade, alış/satış fiyatı, itfayı bekledin beklemedin, vergi dilimleri, şahsa özel beyana tabi diğer gelirler/giderler vs.. pek mümkün değil sanırım ya da beni aşar en azından. orası kesin:)

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bir de 1 milyon yani. 1 kuruş ayırmam.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    1 milyon değil. Nitelikli yatırımcı olma şartı var. O da min. 1M varlığa verilen bir tanım.
    Min talep 10k olması lazım izahnamede öyle geçiyordu. Kapta bulabilirsiniz.
    Nitelikli yatırımcı olsam belki ben denerdim 10k atıp kenara.

5.  Alıntı Originally Posted by izmirset Yazıyı Oku
    şimdi burgan bank E-Mevduat / Dijital Müşteriler görüşme yaptım, izmir şubesinden hesap açılmıyormuş ve güldüren hesap bile açsan e mevduat geçemiyorsun çok saçma peki para yatırma ve çekme şubeden sormayı unuttum. para atm mi kullanıyor aynı ing bank turuncu gibi mi ? arkadaşlar
    Burgan'ın hem şubesinde hem dijitalinde hesabım var ve güldürenim de. Aynı anda internet bankacılığına girip tüm hesaplarımı görüp kullanabiliyorum.Normal olarak mümkün değil deseler de mümkün.

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolar 5.75
    Sabah açılış 5.66
    Bu kadar paniğe değdimi ???

Ekonominin kaosa süreklendiğini söyledim, panik lafını sen uydurdun. Bugünleri öngören bizler tedbirimizi de aldık zaten. Yani panikle işimiz olmaz. Bekle biraz kaos sürecinin daha başındayız, ekonomi devamlı kötüye gidecek ama testere formatıyla.

Ben bu aşamada "ihtiyatlı kötümser" olmayı öneriyorum. Sürecin sonunda ihtiyatlı kötümserler, iyimserlerin malına çökecek. Son 2-3 yılda kötümserlikleri nedeniyle dövizde duranların, iyimserlikle paralarını betona gömmüş olanlara yaptıkları bu işin provası yalnızca. Devamı gelecek, ülke ekonomisini bu hale getirenlerden çözüm bekleyen "iyimserler" piyasalardan dayak yemeğe devam edecek.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7. ürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dolar cinsi tutulan zorunlu karşılıklara, rezerv opsiyonlarına ve serbest hesaplara uyguladığı gecelik faiz oranını %1,50’den %2’ye yükseltti. TCMB, 18 Aralık 2017’den bu yana söz konusu faiz oranını %1,50 olarak uyguluyordu

Bu durum dolar faizini artırabilir mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    26.5 la aktife atın gitsin ne işiniz var dolarla kazanan kazandı zaten.gece mışıl mışıl uyuyun yazık değilmi bir kemoterapi ucuza mal olmuyor herşey para değil sağlıkta önemli aşırı yatırım tavsiyesidir.artık dolardan bir cacık olmaz bu kanıya vardım.

Sayfa 912/1030 İlkİlk ... 4128128629029109119129139149229621012 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •