Sayfa 714/1032 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: HALK Cafe - I

O kadar moral bozmaya gerek yok. Her serde bir hayir vardir.

Ak Yatirim ayin 1-11 arasinda 6.67 maliyetli 2.5 milyon lot almis. Onlari 6.60 ortalam ile basti (ayni sahis oldugunu farzedersek). Yani Papaz icin gelip de hayal kirikligina ugrayanlardan biri. Tahtayi bugun o batirdi zaten 6.80'den 6.50'lere. Credit zaten kademeye donen bir araci kurum. O da davadan once alip basmis.

Papaz cok gostere gostere yapildi. Piyasa da onun icin mallandi. Dokuluyorlar onlar simdi, anlasilan o. Her turlu oyunu ceviriyorlar, bunu biliyoruz.

Yani yolumuza devam edeceksek caktirmadan olacak bu isler demek. OFAC'a kadar da para babalari ugramiyor anlasilan.

Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Ne diyosun satalim kurtulalimmi bu lanet kagitdan?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim maliyetim yeni girenler den yüksektir iş yerinde sürekli ekran takip edemedigimden al sat yapma şansım da yok. Ancak gün içinde 1-2 kez dakika skor alabiliyorum. Eğer uzun süre bekleme ve sabıra sahipseniz doğrusu beklemek.
    Yapılacak bir şey yok. Trader iseniz her zaman al sat denenebilir.
    Eur usd niye takip ediyorum.
    İpucu buradan gelecek GOP için başka çare yok, bir düşeni kirsa en az 2-3 sene rahatız.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ...yarin faizde ufakta olsa bir oynamami olacak acaba dolar gevsedi borsa zaten hep gevşek...ha bide hergun destek direncmi degisir a.q. derseniz adamlar aliyor eline cetvel mimardan cok ciziktiriyo vesselam...grafik alintidir...

Pasta tam dağıtım style duruyo yine.. Madem ekmek yok malum pasta yensin hesabı yine yeniden..

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    HALKBANK, MAKEDONYA HENTBOL FEDERASYONUNUN RESMI SPONSORU OLDU - BASIN ACIKLAMASI

Tüm kuşları tuttuk bir leylek kaldı...

Yapacağınız işi, yöneteceğiniz bankayı...
    Halk ister HalkBank yapar style hep bunnar.. Açıktan açıktan sağ yap geri gel hesabı, maalesef.

Parite sırat köprüsünde...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Kardeşi dolar endeksi...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

7. Th reisin feneri gitti bugunde masallahi var.th halkda yuzu gulmedi fenerde guler lns

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Dostlar dediğim gibi sırayla basıyor adam...
    Yarın bizde tepki diğerlerine basar...
    İkili dibe gidiyor maalesef... Dip biraz altta biraz üstte oluşabilir... 5.50 miydi önceki.
    İki ay kırmızı bar beklentim devam ediyor bu ay 7 iş günü kaldı kırmızı bar oluşacak gibi. Kasım dibi görücez umarım..
    Tek baktığım grafik eur usd.
    1.14 altında aylık kapanış bütün herşeyi değiştirir. Felâket olur.
    Yalnız ikili dibi yapmıştık zaten. Hatta üçlü dip yapmıştık 5.49 - 5.57- 5.65 diye.
    Dördüncü fazla değil mi? Kıymasın bize

Sayfa 714/1032 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •