Sayfa 719/1032 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    günaydın çilekeş halkbank zedeler. Halkbank gyo size iyi günler diler.

https://www.aydinlik.com.tr/cia-bask...lari-ekim-2018
    bu haber çok önemli arkadaşlar. önkibar 20 yılı aşkın süredir ankara kulislerini ve siyaseti sağlam kaynaklarla takip eden dürüst bir gazeteci. Bence dünkü düşüşte bunun etkisi vardır. Daha evvel yazmıştım sarı öküzü verdik diye, bu işi bir şekilde bitirecekler...

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    bu haber çok önemli arkadaşlar. önkibar 20 yılı aşkın süredir ankara kulislerini ve siyaseti sağlam kaynaklarla takip eden dürüst bir gazeteci. Bence dünkü düşüşte bunun etkisi vardır. Daha evvel yazmıştım sarı öküzü verdik diye, bu işi bir şekilde bitirecekler...
    Biraz detayli yazar misin Drexty? Orda dayatilanlarin hepsi bize ters seyler.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    HALKB'de tam anlamıyla bir işlem hacmi patlaması yaşıyoruz son haftalarda. Son 4 haftalık işlem hacmi 1.8 milyar lota yakın olmuş. Demek ki son 4 haftada tedavüldeki hisselerin tümü 3 kere el değiştirmiş. Yıllık bazda ise tedavüldeki hisselerin tümünün 39 kere el değiştirmesi ile eşdeğerdir bu. Anormal derecede yüksek bir hacimdir bu. Günlük hareket marjımız ortalama %5 gibi. Bu büyüklükte bir marj doğal olarak treyderlerin iştahını kabartıyor ve tahtamız günlük al-satçılarla açıkçıların istilasına uğruyor. Bu istila sonucunda hem hisse stabilize olamıyor hem de normal şartlarda daha ufak olması gereken günlük marj olması gerekenden çok daha büyük gerçekleşiyor. Kendi kendini besleyen türden bir döngü var tahtada. Günlük marjın yüksek olması günlük al-satçılarla açıkçıları tahtaya davet ediyor, onların bu davete icazet göstermesi ile günlük marj daha da artıyor, bu artış sonucunda tahtaya daha da fazla al-satçı ile açıkçı üşüşüyor ve tüm bunlar birbirini beslediği için ortaya kendi kendini besleyen bir döngü çıkmış oluyor. Tüm bu oyuncular her işlem günü kendi aralarında bir savaş veriyorlar tahtada ve birbirlerinin cebinden para almaya çalışıyorlar. Sonuçta da hisse ne yukarı yönde ne de aşağı yönde kalıcı bir tepki veremiyor. Peki, bu döngüyü ne kırabilir? Banka ile ilgili somut bir gelişme yaşandığında, bu gelişmenin yönü ne tarafa ise bu döngü o tarafa doğru sert bir kırılma yaşayacaktır.

TREND'in yorumu cok dogru. Tacirler her 2 gunde bir 2 milyon lotluk islem yapiyor. En son 7.20'den aldi, 6.90'dan satti. Simdi de 6.50'sen yerine koyuyor. Her allahin gunu islemler boyle. Birbirlerini yeyip duruyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    biraz detayli yazar misin drexty? Orda dayatilanlarin hepsi bize ters seyler.
    detaydan ziyade cia ile pazarlık yapılıyor anlamı çıkıyor yazıdan istedikleri çok ağır ama orta yol bulunur diye düşünüyorum

5. Bu arada dolar faiz arttırımını fiyatlıyor tabi ki bankalar için sıkıntı

6. tüm dünya ülkeleri suudi arapların bu cinayeti üzerine milyarlarca dolarlık anlaşma kitliyor araplara. bizim bir işte kar ettiğimiz görülmemiş. kitle halkbank grubunu suudlara git işine bak. bu yetenekli siyasetci aranıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu arada dolar faiz arttırımını fiyatlıyor tabi ki bankalar için sıkıntı
    Faiz artmaz bence

8. ben cumhurbaşkanı olsadım arardım arapları derdim gönder hazineden sorumlu prensi buraya. at buraya imzayı. hadi hayırlı olsun. ertesi gün havuzda dev manşetler ülkeye güvenin simgesi. oyunu bozduk felan fişmekan. bunlar işi bilmiyor bankaların zaten yandaşa verecek kredi mecali kalmamış. kitle araplara bir işten kar etsin insanlar. ttkom dolandırıldık. bu mardan palace otelde dolandırıldık. bir iş yapın be.
    Son düzenleme : proleter; 25-10-2018 saat: 11:20.

Sayfa 719/1032 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •