Slm Herkese Hayırlı Cumalar
Slm Herkese Hayırlı Cumalar
Arkadaslar geçen de söylediğim gibi bu firmaların önunden sureklı geçiyorum dün akşam üstü gene geçtim cbs kapalı gibi fakat prtas içeride dışarıda muazzam bi kalabalık hareket ışıklar açık görünüyordu nedir bilinmez fakat prtas ne diye kapatılmıs anlamsız hareket nedir oda ilginç
Selamlar, buralardayım. Haftada bir açıp bakıyorum hareket var mı diye. Havadan sudan konuşalım, ÇBS'nin konuşulacak bir şeyi kalmadıEskiden bir tarih beklerdik, şimdi o tarihler de kalmadı. Satış vardı mesela, ne oldu o satış. İki tarihte de alıcı çıkmadı. Üçüncüsü yok mu tarihin? Onu beklerdik. Neyi bekliyoruz şu anda?
![]()
dün gündüz ve aksam gectim yemek firması vardı girişinde prtas oldugu kısım cıvıl cıvıl fakat hemen bıtısıgı cbs bataklık gibi
Herkese tekrardan selamlar.lokasyon birader sorabilirmiyim acaba printaşın yeri boyanın yeri diyorsunda nerden belli yerler acaba .çünkü bende arasıra oradan geçiyorum sadece daha önce yeri satılmış bir bölümde yanlış hatırlamıyorsam sun chemical diye bir şirket var onlar çok yoğun çalışıyorlar.ama yaklaşık 2-3 ay içinde degışiklik olduysa bilmiyorum ama printaş bölümü veya çbs boya bölümü diye bir yer yoktu.acaba çalışma yapılan bölgede başka birine kirayamı verildi
Yer İmleri