Sayfa 331/1024 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 20 sene evvel, almanya isviçre avusturya üçgeninde üniversite öğrencisiyim. istihbarat teşkilatı (hangi tarafın olduğuna girmiyorum) belirli öğrencilere yanaşıp aylık bir meblağ karşılığında belirli isteklerde bulunuyordu. O zamanlar bu gambik maaşı diye anılıyordu. Sonra çoğu öğrencinin geçim derdi olduğundan çok fazla kişi bu işi yapmaya başladı. Tabii sayı fazlalaşınca da bu meşguliyete daha nizami ve saygıdeğer bir isim bulunması gerekti. Bulunan isim Troller di, Troller aşağı troller yukarı. Sistem epey genişlemişti, troller i kontrol eden kripto troller oluşmaya başlamıştı. Daha sonra kripto trolleri trolleyen yeni troller. Hey gidi günler hey. Ben ise kesinlikle bu işlere bulaşmadım. dalgamı geçtim. sefamı sürdüm. Sonra bir baktık ki trol sandıklarımızın hiçbiri trol değilmiş, gerçek troller kendilerini saklamak için bu trolleri yaratmış. Ben yine dalgamı geçtim. sefamı sürdüm. sonra döndüm tüm gerçek ve sanal trollere dedim ki oran paylaşın oraaaaaaannn.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Konu ile ilgili değil ama benim mt .

2016 nın bankaya en çok kazandıran ve en çok kredi kullandıran mt ödülleri almış .

Benim gibi çömez nasıl bir yol izlemeli dersiniz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Konu ile ilgili değil ama benim mt .

2016 nın bankaya en çok kazandıran ve en çok kredi kullandıran mt ödülleri almış .

Benim gibi çömez nasıl bir yol izlemeli dersiniz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    hemen mt yi değiştir
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    hemen mt yi değiştir
    Tavsiye için teşekkürler bu beni çiğ çiğ yer değil mi [emoji23][emoji23][emoji23]

Benim Eti'm serttir yedirmem ama bir eft tuşuna basarım bakakaldım der sonra [emoji3][emoji3][emoji3]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. bu müşteri temsilcileri düşük orandan mevduat bağlayınca prim alıyorlarmı.. yoksa kaymağı şube müdürü mü yiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tavsiye için teşekkürler bu beni çiğ çiğ yer değil mi [emoji23][emoji23][emoji23]

Benim Eti'm serttir yedirmem ama bir eft tuşuna basarım bakakaldım der sonra [emoji3][emoji3][emoji3]

başarıya aç, bakir ve hırslı mt gibisi yoktur. Çevresi geniş başarılı mt hemen alternatif kaynak bulabilir, seni eler. Ben mt nin çok zeki çevik ve çevresi geniş olanını sevmem.

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu müşteri temsilcileri düşük orandan mevduat bağlayınca prim alıyorlarmı.. yoksa kaymağı şube müdürü mü yiyor..
    cümle alem

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu müşteri temsilcileri düşük orandan mevduat bağlayınca prim alıyorlarmı.. yoksa kaymağı şube müdürü mü yiyor..
    Hazinenin oranından düşük ise şubeye kalıyor diye biliyorum

. Mt ve müdür vs prim paylaşıyor şube geliri olarak .

Bir keresinde temditte 0.15 eksik verdiğini duydum aynı günde .

Dedim eksik oran verdin bi dahakine telafi edilmezse diye kalmayı düşünmüyorum diye .

Oran düşük gelmedi 0.20 fazla veren var dedi hazineden oran sorayım demek yerine 25 liraya değer zaten eft parası var değer mi taşımaya dedi .

İnternet bankacılığı girdim hesap mevduat yapılmış iptal tuşu yok .

Mt yi aradım cevap vermedi şube genel müdürlük aradı biz bilmeyiz şube ilgilensin diye .

Sonra dilekçe yaz cepten foto çek gönder vadeyi iptal etmek istiyorum vs falan sabah 10:30-11:00 Den 15:30 kadar prosedür sürdü uğraş dur

Girerken canım cicim çıkarken bir sürü angarya çıkartıyorlar burada da benzer olursa ing ye geçeceğim kafam rahat edecek .

Sayfa 331/1024 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •