Sayfa 700/774 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sevgiyle,saygıyla selamlıyorum TÜRK MİLLETİ'nin ve ATATÜRK'ün Evlatlarını...
    TEKİYYE'lilere,İBRAHİMİSTAN'lılara,ANADOLU FEDARASYONU'culara cevabı vermiş eli öpülesi Teyzem....
    Dervişlik dedikleri;hırka ile taç değil.Gönlün Derviş eyleyen,hırkaya muhtaç değil.
    YUNUS EMRE

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    kemal kılıçtaroglu varken zübüge ne gerek var. adam ayak üstü 50 yalan atıyor dün söylediğinin tam aksini bugün söylüyor. yarın da tam zıttı başka bir yalan
    Galiba siz sarhoşsunuz şuan kafanız yerinde değil . Yada kafanız bir şekilde iyi. O dediğiniz kılıçdaroğlu yerine Reis olmasın

Ne Mutlu Türküm Diyene

http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...niz-19022.html

Aslında CHP artık miadını doldurdu.. CHP kendi içinde 40 parça. Bu fraksiyonların umutları bir değil, tek korkuları var.. Kılıçdaroğlu gidecek olursa, onun yerine kim gelirse gelsin, diğer gruplar karşı çıkacaktır. CHP’nin sosyolojik tabanı de ideolojik tabanı da kemik erimesi yaşıyor. CHP bugün Türkiye’nin en muhafazakar partisi. İnkılapçılığı sadece sloganlarda kaldı.. Laikliği de sözde, ideolojisini dinleştirme iddiasında bir parti CHP! Çoğunluktan yana da değil, “Çoğunlukçu Azınlık Partisiâ€.
    Akıl,adama sermayedir.

CHP’de genel başkanlığa aday olacak adam yokluğu değil, çokluğu sorun. Bunlar arasında da bir görüş birliği yok.. Hepsinin buluştuğu tek nokta AK Parti karşıtlığı.. Yoksa kendi aralarında ne ideolojik, ne politik bir birlik yok..
    http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...niz-19022.html
    Akıl,adama sermayedir.

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Azıcık müzik molası verelım.Yoruldum 'hayır' cıkmasını ısteyen arkadaşların yazılarından.
    farklı bir müzik tavsiye edeyim

http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=2748&page=7

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Galiba siz sarhoşsunuz şuan kafanız yerinde değil . Yada kafanız bir şekilde iyi. O dediğiniz kılıçdaroğlu yerine Reis olmasın

Ne Mutlu Türküm Diyene
    kılıçdorğlunun pkk kanalındaki o meşhur anayasamızın ilk 4 maddesi değiştirilebilir açıklaması aklıma geldi

7. HAYIR diyenlere soruyorum;
    bir şirketiniz olsa siz kılıçtaroglunun yönetimine bırakırmısınız şirketinizi. Ben 10 yaşındaki çocuga bırakmaya razı olabilirim ama kılıçtarogluna bırakmam nokta.

8.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku

Ne Mutlu Türküm Diyene
    reis türkiyeye deger kattı. kılıçtarogu, gürsel tekin ve tayfasının cigerini bilirim ben. hepsi at hırsızı. devleti allah korusun ele geçirirlerse halkın donuna kadar alırlar. çok şükür zihin bulandırıcı madde kullanmam.o daha çok sizin tayfanın alışkanlığıdır. çiçek pasajında ya da alsancakta rakı sofralarında devlet kurtarma muhabbetleri.

Sayfa 700/774 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •