abd seçimleri öncesi trump TR hakkında adım atmaz.
ABD kamuoyunda TR NİN algısı kötü.
eğer adım atarsa trumpa oy kaybettirir.
abd seçimleri öncesi trump TR hakkında adım atmaz.
ABD kamuoyunda TR NİN algısı kötü.
eğer adım atarsa trumpa oy kaybettirir.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
bu hükümetin babası erbakan hükümeti zamanında havuz sistemi kurulmuştu.
işsizlik fonu da büyüyünce havuzun boşaltılması lazım.
ucuz verilen banka kredilerinin de ucuz yoldan finansmanı gerekliydi.
abd dolarının yıllık basım maliyeti % 3'e çıktığı yerde ucuza para bulunamadı.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yaa kardeşlerim, papaz bitti şimdi H.A nın iadesi meselesi mi kaldı, H.A ülkeye erken gönderilse ne olur gönderilmese ne olur, ceza gelse ne olur gelmese ne olur, adamlar 2013 den bu tarafa hele son bir yılda dünyanın malını itelediler, bakmayın siz; şu fonda şu kadar mal duruyo, şu fon hiç satmamış zart zurt hikayelerine, adamlar bal gibi gelene geçene itelediler, en büyük tuzak 7 Ağustos 2017 den sonra kuruldu Endeks 109 bindeyken Hulk son zirvesini gördü sonrasında endeks 109 binin üstüne %10 daha koyup 120 bine giderken Hulk çoktan %42 düşmüştü, yani yatırımcıyı büyük tuzağa düşürdüler, en azından ben şu şekil tuzağa düştüm: endeksin 110 bin civarından 99 bin civarına düzeltme yapıp sonrasında 120 bine gideceğini hesaplamıştım ve endeks 100 bin civarına geldiğinde artık dönüşün yakın olduğunu farzederek 12 civarından Hulka daldım, hesabıma göre 15 den 12 ye düşen hissenin endeksin 120 bine gittiğinde tekniğin gereği en az 17 - 20 civarına çıkacağını hesaplıyordum, sonrasını sizde biliyorsunuz her kademede alanı zarara soka soka ve bir daha zararını çıkaramayacak seviyelere feyk atarak verdikçe verdi, bundan sonra ne olur, ne olacağını en yakın tarihte papaz bırakıldığı gün ve sonrasında gördünüz, Hulk tahtasının her zerresi tuzak, feyk, ********lik, kansızlık, buradan tekrar 15 e 20 yede çıksa böyle hissenin Allah belasını versin, adamı kanser eder kazandığını da hastalığının tedavisi için kullanırsın.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Sana katilmayan yoktur. Hatirlarsan hatta burda HA yakalandigi gun (yakalandigi ama bizim bilmedigimiz saatten sonra) adamlar %6 yukari cekip %10 asagi indirmislerdi. Cok manipulasyonlu bir tahta bu.
WASHINGTON (AP) — A battle is brewing between the Trump administration and some of the president's biggest supporters in Congress who are concerned that sanctions to be re-imposed on Iran early next month won't be tough enough.
As President Donald Trump prepares to re-impose a second batch of Iran sanctions that had been eased under the 2015 nuclear deal, conservative lawmakers and outside advisers have become worried that the administration may break a promise to exert "maximum pressure" on Iran. They are angered by suggestions that measures to be announced Nov. 5 won't include a provision cutting Iran off from a key component of the global financial system.
..
"On Nov. 5th, all U.S. sanctions against Iran lifted by the nuclear deal will be back in full force," he told a gathering at the White House to commemorate the 35th anniversary of the 1983 attack on the Marine Corps barracks in Beirut, Lebanon, which is blamed on Iranian-backed extremists. "And they will be followed up with even more sanctions to address the full range of Iran's malign conduct. We will not allow the world's leading sponsor of terror to develop the world's deadliest weapons. Will not happen."
The Nov. 5 sanctions cover Iran's banking and energy sectors and will reinstate penalties for countries and companies in Europe, Asia and elsewhere that do not halt Iranian oil imports. They could also include measures to force Iran out of SWIFT.
Despite Trump's tough stance, the hawks are worried about recent comments from Treasury Secretary Stephen Mnuchin and his staff that suggest Iran will be able to stay connected to SWIFT. They are also concerned the administration will back down on its stated zero-tolerance policy for Iranian oil purchases by granting waivers to certain countries and companies that do not fully stop buying it.
neye yatırım yaptığına dikkat edeceksin. ihl li bilim kadroları işi yüzlerine bulaştırmasa bari bu seferde zarar etmeyelim diye endişelenmeye başlamışken
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ka...ti-49403yy.htm
halkbank günaydın ve esenlikler diler
Yer İmleri