Sayfa 740/1032 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. halkbank ziraat vakıf yeni havalimanına baya kredi vermiş. yeni havalimanı bile var bankanın portföyde
    halkbank esenlikler diler.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/3-hav...cECoZUHmv-inNg

2. havalimanı nasıl ödeyecek parayı? bu havaalanı kimin devlete ne faydası olacak mütahit nası para kazanacak ne olacak bu krediler gelişmeler. oldu ki bu şirketler ödemiyorum dedi ne olacak ?
    bu nasıl bir sistem bilen anlatır mı ?

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    havalimanı nasıl ödeyecek parayı? bu havaalanı kimin devlete ne faydası olacak mütahit nası para kazanacak ne olacak bu krediler gelişmeler. oldu ki bu şirketler ödemiyorum dedi ne olacak ?
    bu nasıl bir sistem bilen anlatır mı ?
    Bankadan herhangi bir kredi almaya calistin mi? O krediye ihtiyacin olmadigini inandirana kadar banka kredi vermez. Verirse de garantisini alir bir sekilde. Adamlarin isi bu.

YHL'nin garantisini Hazine mi DHMI mi unuttum, devlet verdi bankalara. Banka yasa basmaz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankadan herhangi bir kredi almaya calistin mi? O krediye ihtiyacin olmadigini inandirana kadar banka kredi vermez. Verirse de garantisini alir bir sekilde. Adamlarin isi bu.

YHL'nin garantisini Hazine mi DHMI mi unuttum, devlet verdi bankalara. Banka yasa basmaz.
    telekom örneğinde gördük arkadaşlar bankaların ne kadar sağlamcı(!!!!) olduklarını
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    telekom örneğinde gördük arkadaşlar bankaların ne kadar sağlamcı(!!!!) olduklarını
    Belki kacirmisimdir da son gelismeleri.. Bankalarin bir Telekomu olmadi mi? Senelerdir olacak buydu ama CB oyaliyormus.

Adamlarin borsalari yine eksi kapandi.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Bankaların sağlamcı olduğu konusuna katılmakla bereber; devlet bankalarının yönetimlerin metazorik yaptırımları nedeniyle raydan çıktıklarıda bilinen bir durumdur. hatta yönetenler bazen özel bankaları bile bu metazoriye tabi tutma eğilimindedirler. örnegin bu günlerde yaşanan İŞ bankası konusu. aslında mesele İŞ bankasının bazı patronlara yapılandırma yapma konusunda ayak diremesi olduğu söylenmekte. dolayısıyla iş bankasına gözdağı niteliğinde bir durum ortaya çıktığı süphesi oluşabilir. diğer yandan devlet bankalarının özellikle kamu kaynaklarını(VATANDAŞ VERGİLERİ) kullanarak sermaye destekledikleride ortada olan bir gerçek yani özel şirketler kadar korunaklı bakılmayabiliyor yapılan iş ve işlemlere...varlık fonunun devlet bankalarına aktarılması buna güzel bir örnek sayılabilir...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. Sri Lanka borsasi yemyesil. Sri Lanka'da komunistler kazandi secimi...
    @erefefik

Sayfa 740/1032 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •