Credit alýyor yine... çakýþ var demek bu
Credit alýyor yine... çakýþ var demek bu
+ % 5 olur mu? Olur mu olur..![]()
Bence kaðýt oldu... Yükselirken bile nasýl olsa düþecek diyor hüzünleniyorum. Eðer spek denilen þey gerçekse veya makineleri kuranlar bunu görüyorsa yükseltip yukarýdan verirler gibi geliyor...
kisa vade zirveden dususte ufak tepki kanali daraliyor gibi...enseyi karartmayin zaten dip yada dibe yapik halde kagit bundan kötüsü can sagligi modunda...bu isten para kazanmak istiyolarsa illaki bir hareket olur bir bahaneyle...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Zor karar, hayýrlýsý olsun. Baþlýðý býrakmayýn ama
Ben biraz daha inat edeceðim, þu hisseye harcadýðým zaman ve emeði baþka hisselere harcasam paramý çoktan katlamýþtým.
Bir bu bir de ekgyo, ikisi de berbat hisseler, ekgyo'yu kurtarabilecek gibiyim de bunda iþim zor, düþüþ çok büyük oldu, çok uzun sürdü ve dipten hiç doðru düzgün uzaklaþmadý. Kýsacasý hiç adam gibi satýp kaçma fýrsatý da vermedi.
Yerel seçimlere, yani marta kadar hükümet piyasalarý iyi tutmak için herþeyi yapacaktýr, buna güveniyorum, kur baskýlanacak ve borsa yükselecek diye tahmin ediyorum, bu arada bu hisse de biraz düzelebilir, hayýrlýsý bakalým...
Banka yönetimi aldýðý kararý yürürlüðe koyup geri alým yapsa herþey çok farklý olur aslýnda ama týk yok iþte..
.....borsa gündem çizmiþ![]()
teknik Görünüm:
Senedin 2018 Yýlýnda 11,16 ile 5,49 noktalarý, son 5 aylýk süreçte ise 7,91 ile 5,49 noktalarý arasýnda dalgalandýðýný görüyoruz. 5,92-5,86-5,65-5,49 noktalarý kýsa vadeli geri çekilmelerde destek noktalarý olarak takip edilebilir. 6,47-6,90 noktalarý ise dirençler olarak öne çýkýyor. Hissede düþüþ trendinin sona erdiðini görmemiz için 5,49 ana desteði korunmalý ve düþen kanal dirençlerine yakýn hareketler gözlenmelidir. Kýrmýzý çizgi ile ifade edilen düþüþ trendi üzerinde kalýcýlýk oluþmasý durumunda trend deðiþiminden bahsedilebilir.
Temel Görünüm:
Þirketin üzerindeki baskýnýn temel nedenleri, Hakan Atilla davasýnýn ardýndan ABD Hazinesi tarafýndan kesilebilecek bir para cezasý ve Halkbank’ýn uluslararasý bankacýlýk sistemine eriþiminin kesilme riski.
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yok burdayim. Forumda baska yazabilecegimiz yer yok zaten saldirilmadan. Sadece param ile sinirimin bozulmasina engel oluyorum. 1/4'unu verdim gecenlerde 6.30'dan. 22'lere inmis guzel kusum, TAV'a gectim. . Kim bilir, belki haifleyince trade yapmanin tekrar maliyet dusurucu etkisi olabilir, o zaman ilgimi ceker.
Hisse geri alimi icin OFAC'i bekliyor onlar anladigim kadariyla. Ya da hikayeydi.
![]()
Yer Ýmleri