Sayfa 742/1032 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Francis Fukuyama sosyalizm geri gelmeli demişti en son.
    Srilanka bunu duymuş demek ki.
    Srilankalı yoldaşları tebrik ederim.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SERT kapitalizmin(ki şuan global dünyada bu hakim) ve nasyonal sosyalizmin(hitler/stalin vb.) halk üzerinde çokta farklı etkilerinin olmadığını düşünen biri olarak çağdaş fırsat eşitliğine dayalı sosyal demokrasinin en yaşanılabilir düzen olduğu kanısındayım fakat ginede insan tutum ve davranışlarına bağlı olarak...örneğin kominist çin bu günün dünyasında bir güçtür, fakat güç olmasının en büyük nedeni ucuz insan iş gücünden kaynaklı üretim yetenegidir...yani demem o ki sistemler; siyasi ideolojik söylemlerle gerçek hayata yansımaları malesef örtüşmemektedir...george orwell in "hayvan çiftliği" romanını okumanızı tavsiye ederim...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. dolar 5.40 lara geldi halkbank tan olumlu haberle dolar düşüşü gelir derken dolar geldi oraya ortada haber yok. dolara bakıp umutlanan bizler gene badem
    halkbank 6,28
    halk gyo 0,65

3. evet hava alanı açıldı ve hava yolu şirketlerinde beklenti gerçekleşti malum borsa kuralı beklentiyi 3 yıldır satın alan lar satmaya başladı...bundan sonra yeniden bilançolarında güzel gelişmeler olmadan hava şirketleri öncülük etmez gibi...

şimdi yeni liderler köpürtülenler kimler olacak bakalım...malum militaris eğilimlerde yerini diplomasiye bırakacağına göre aselsanda biraz dinlenecek gibi....

işin sırrrı önümüzdeki dönemlerin yükselen trendlerinin hangi sektörler olacağı...o sırrı bende merakediyorum...fakat bankalar olmadan ne bist ne türk varlıklarında net bir hareket olabilir...bakalım öncüler bu sefer ne olacak...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. 120 den 100 altına bankalarla düşürdüler, şimdi de 90 altına sanayi ile düşürüyorlar. Tamam bunu anladıkta bizim halkb neden ikisine de eşlik ediyor. Xubank artıda bizim eşek çakılıyor. Yarın endeks %2 yapsa bu yerinde sayacak

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    evet hava alanı açıldı ve hava yolu şirketlerinde beklenti gerçekleşti malum borsa kuralı beklentiyi 3 yıldır satın alan lar satmaya başladı...bundan sonra yeniden bilançolarında güzel gelişmeler olmadan hava şirketleri öncülük etmez gibi...

şimdi yeni liderler köpürtülenler kimler olacak bakalım...malum militaris eğilimlerde yerini diplomasiye bırakacağına göre aselsanda biraz dinlenecek gibi....

işin sırrrı önümüzdeki dönemlerin yükselen trendlerinin hangi sektörler olacağı...o sırrı bende merakediyorum...fakat bankalar olmadan ne bist ne türk varlıklarında net bir hareket olabilir...bakalım öncüler bu sefer ne olacak...
    THY dan ve aselsandan çıkan bizim bıyıklı operasyoncular bu sefer bankaları denermi acaba...

Cok fazla sey soyledim bu bankaya bugun.

7. haber bekliyoruz.

8. langurlungur 1 haftalik dususte ilk defa gunluk heybeye kattigim lot kaara gecti...bakalim donus sinyalimi...bu gidisle yabanci %60i bu hafta gecermi bilemedim...gecen haftayi %57civariyla kapamisti...gunlukte 3.5m para girmiş dış kogugu...

Sayfa 742/1032 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •