dolar gel gel yapıyor.bir bana değil tüm sıkışmış mazlum mevduat sahiplerine de yapıyor.
biz almayalım dedikçe düştü.
şuan şahsen benim sabır safhamdır ve bu sabır bi yere kadar.![]()
dolar gel gel yapıyor.bir bana değil tüm sıkışmış mazlum mevduat sahiplerine de yapıyor.
biz almayalım dedikçe düştü.
şuan şahsen benim sabır safhamdır ve bu sabır bi yere kadar.![]()
I LOVETHAILAND
Yaşın çok genç ve çok güzel yatırım yapar isen 40 lı yaşlarında milyarder olabilirsin .
Şartı ise birikim yap .Arsa al unut,hisse al unut .
Tl den dolardan zengin olan görmedim .Günü kurtarırsın.Biraz biriktir 5 yıl sonra imarsız arsa al arastırıp.20 yıl sonra çalışmana gerek yok gez dolaş dünyayı [emoji56]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 > Cok gencsin. Azmine hayran kaldim. Sende kendimi goruyorum. Bende 21 yasinda yurtdisina cikmistim.
2 > Cok guzel bir bolumde okuyorsun ve bunun degerini bilmelisin.
3 > Neden Dogu Avrupa? Hedeflerini yuksek tut. Dogu Avrupa da ben 1 yil yasadim. Sen daha iyi yerlere layiksin
4 > Ingiltere, Almanda, Kanada, Abd ve Nordic ulkeler vs senin hayalin olmali.
------------
5 > 5k paran var ve aylik 500 TL ekleyebilirsin. Uzun vadeli dusunuyorsan ne faiz ne bono seni tatmin etmez. Yapman gereken sey hisse senedi almaktir. 2 tane hisse senedi sec ve her ay fiyata bile bakmadan her biri icin 250 TL lik alim yap. Faizde kalirsan paran yillar icinde erir. Riskli ama getirisi yuksek seylere yatirim yapmalisin, cunku elinde ki miktar az.
6 > Ortalama 5 yil bu hisseleri elinde tut. Fiyat hareketlerine hic aldirma (Warren Buffet gibi)
7 > Yurtdisina cikmak icinde aceleci olma, kendini gelistir. Ingilizcen ust seviyeye tasi. Doktor olacaksin. Yurtdisinda kisa sureli guzel egitimler, programlar oluyor AB destekli onlari arastir.
Vay arkadaş dolarıda aldıkça düşüyor aldıkça düşüyor. Çıldırcam 🤣
Halk galeyana geldi dediler geldik.
1.yurtdışı yerleşiğim
2.zaten burada pazarlıksız aldığı oranı yazanlar neredeyse aynı oranı almış. Gidin pazarlık yapın 1-2 puanlık farkları alırsınız.
3.işbankasının oranı banada garip hatta bana bile cazip gelmişti. yalnız 97 yılında öğrenciyken açtığım günden beri hesabım aynı şubede aktif. Her zamanda kullandım.
4.faizde param yok olmazda zaten gelirim tl değil. Aldığım oranları ben koşturmuyorum beni arıyorlar pazarlık ediyorum.
Ytd
Yer İmleri