dolar gel gel yapýyor.bir bana deðil tüm sýkýþmýþ mazlum mevduat sahiplerine de yapýyor.
biz almayalým dedikçe düþtü.
þuan þahsen benim sabýr safhamdýr ve bu sabýr bi yere kadar.![]()
dolar gel gel yapýyor.bir bana deðil tüm sýkýþmýþ mazlum mevduat sahiplerine de yapýyor.
biz almayalým dedikçe düþtü.
þuan þahsen benim sabýr safhamdýr ve bu sabýr bi yere kadar.![]()
I LOVETHAILAND
Yaþýn çok genç ve çok güzel yatýrým yapar isen 40 lý yaþlarýnda milyarder olabilirsin .
Þartý ise birikim yap .Arsa al unut,hisse al unut .
Tl den dolardan zengin olan görmedim .Günü kurtarýrsýn.Biraz biriktir 5 yýl sonra imarsýz arsa al arastýrýp.20 yýl sonra çalýþmana gerek yok gez dolaþ dünyayý [emoji56]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
1 > Cok gencsin. Azmine hayran kaldim. Sende kendimi goruyorum. Bende 21 yasinda yurtdisina cikmistim.
2 > Cok guzel bir bolumde okuyorsun ve bunun degerini bilmelisin.
3 > Neden Dogu Avrupa? Hedeflerini yuksek tut. Dogu Avrupa da ben 1 yil yasadim. Sen daha iyi yerlere layiksin
4 > Ingiltere, Almanda, Kanada, Abd ve Nordic ulkeler vs senin hayalin olmali.
------------
5 > 5k paran var ve aylik 500 TL ekleyebilirsin. Uzun vadeli dusunuyorsan ne faiz ne bono seni tatmin etmez. Yapman gereken sey hisse senedi almaktir. 2 tane hisse senedi sec ve her ay fiyata bile bakmadan her biri icin 250 TL lik alim yap. Faizde kalirsan paran yillar icinde erir. Riskli ama getirisi yuksek seylere yatirim yapmalisin, cunku elinde ki miktar az.
6 > Ortalama 5 yil bu hisseleri elinde tut. Fiyat hareketlerine hic aldirma (Warren Buffet gibi)
7 > Yurtdisina cikmak icinde aceleci olma, kendini gelistir. Ingilizcen ust seviyeye tasi. Doktor olacaksin. Yurtdisinda kisa sureli guzel egitimler, programlar oluyor AB destekli onlari arastir.
Vay arkadaþ dolarýda aldýkça düþüyor aldýkça düþüyor. Çýldýrcam 🤣
Halk galeyana geldi dediler geldik.
1.yurtdýþý yerleþiðim
2.zaten burada pazarlýksýz aldýðý oraný yazanlar neredeyse ayný oraný almýþ. Gidin pazarlýk yapýn 1-2 puanlýk farklarý alýrsýnýz.
3.iþbankasýnýn oraný banada garip hatta bana bile cazip gelmiþti. yalnýz 97 yýlýnda öðrenciyken açtýðým günden beri hesabým ayný þubede aktif. Her zamanda kullandým.
4.faizde param yok olmazda zaten gelirim tl deðil. Aldýðým oranlarý ben koþturmuyorum beni arýyorlar pazarlýk ediyorum.
Ytd
Yer Ýmleri