Sayfa 161/639 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam sonucta ne olacak bu isin sonu...olumlu bir gelisme olacaksa hangi vadede gelismeler olur. Ve olumlu gelisme olacaksa neden beklenti satin alınmıyor..
    Son dört haftaya giriyoruz,bu süreçte haber gelmezse;bu şirket benim nazarımda tamamen kül olmuştur.

Transtürk 20.11.2015'de gelen habere ve önceki haftalardaki hisse performansına bakmanızı tavsiye ederim.En ufak bir sinyal dahi yok..

Bazı tahtalar kitlenir,buna neden olan göz altı pazarıdır gibi kesin bir çıkarsama yapamayız.Ben yıllar önce aynı durumu Deva İlaçta'da görmüştüm.

Şu anda kimse milyonluk takas kanalı açamıyor.Lütfen Trans'ın bahsettiğim tarih öncesine bakın,kafanız netleşecek.Misal;orada hiç kimsenin mi haberi olmadı 20 Kasım gelişmesinden.

Son 4 hafta benim için;tamam ya da devam..

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ortaklara ait taşınır taşınmaz mallar kast ediliyor.Arsa,arazi,bina,şirket v.s. gibi.Misal,Doruk'un %100'ü Serdal Akyürek'e ait.Durup bir düşünmek lazım,bu alacak madem tüzel kişilerden de;ne diye ortakların şahsi mal varlıklarıyla karşılanacak değil mi?Ortaklar aslında bu para Taco ya da Doruk'un borcu değil,bizim borcumuz demeye getiriyorlar.
    Hocam peki ortakların borcu olduğu sinyalini veriyorlarsa öyledir zaten bu borcu karşılayacak yada daha fazla g.menkulleri var ise yine sorun yok demektir.... Ama karşılayacak şahsi mal mülk te yoksa asil sorun orada baslar bence.... Transturk haber kapa dusene kadar yerinde saymış... Bu kâğıtta hatri sayılır haber ve haberler gelmeye baslar ise ayni hareketi yapar kannatinde veya ümidiyle beklemeye devam ediyoruz... İnş hep beraber beklentilerimize nail oluruz burada bir kaç kişiyiz zaten...

3. Satsanız 300 bin lira edecek arsanızı bir müteahhite verecek olursanız,12 dairelik projeye,yerine göre 4-5 daire alırsınız.Bir daireyi 200 bine satsanız,800 bin TL eder.Yeni bir ekspertizle yatırım amaçlı gayrimenkulünüz 300 binden 800 bine çıkar.İşte yaptıkları çalışma da tam olarak bu.Yani bu çalışma,Doruk haricinde yapılan bir değerleme çalışması.Başka bir reçete yok,bilmem anlatabildim mi?

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Satsanız 300 bin lira edecek arsanızı bir müteahhite verecek olursanız,12 dairelik projeye,yerine göre 4-5 daire alırsınız.Bir daireyi 200 bine satsanız,800 bin TL eder.Yeni bir ekspertizle yatırım amaçlı gayrimenkulünüz 300 binden 800 bine çıkar.İşte yaptıkları çalışma da tam olarak bu.Yani bu çalışma,Doruk haricinde yapılan bir değerleme çalışması.Başka bir reçete yok,bilmem anlatabildim mi?
    Hocam sizin bu dediginiz gerçekleşirse sirket toparlar..o zaman bunlar sirketin faaliyetini de gayrimenkul yapmali.bu calisma anladigima gore 1 ay icinde sonuclanmali ve genel kurulda gundeme alinmali diye düşünüyorum..haksiz miyim..

5. Hisse performamsı üzerindeki etkisini hesaplarken;Akpaz'ın eski Akpaz olmadığını göz ardı etmemeliyiz.Artık 600 milyonluk satış yapan bir Akpaz yok.Aksine cirosu 1/4 ya da 1/5'e düşmüş,özkaynakları yakında sıfıra düşecek bir Akpaz var.Keşke olsa tabi ama ütopik düşler kurmak,kendimize zarar verebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Satsanız 300 bin lira edecek arsanızı bir müteahhite verecek olursanız,12 dairelik projeye,yerine göre 4-5 daire alırsınız.Bir daireyi 200 bine satsanız,800 bin TL eder.Yeni bir ekspertizle yatırım amaçlı gayrimenkulünüz 300 binden 800 bine çıkar.İşte yaptıkları çalışma da tam olarak bu.Yani bu çalışma,Doruk haricinde yapılan bir değerleme çalışması.Başka bir reçete yok,bilmem anlatabildim mi?
    Bunlar o zaman şahsi mal varlıklarını yani arsalarını yeniden değerleme yaptırıp akpaz bünyesinde gyo mu yapacaklar???

Geçen bir mesajınızda şirketlerin birleşip holding yoluna gitme ihtimalinden bahsetmiştiniz... Zaten var olan ticari anlaşma ve karlılık oranı ile ticari hayatını sürdürmesi borçlarını ödeme ihtimali yok üstelik henüz banka borçlarını ödemeye başlamadılar...

Yanı kurtuluş reçeteleri yalnızca bu doruk tacının akpaz içinde birleşip var olan arsalarını gyo işi ile çözümlemek doğru mu anladım acaba???

Bir de genel kurul için bir tahmin alabilir miyim???

Nerdeyse hergün 10 sirket5genel kurul yaparken bizimkinde ses seda yok....

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam sizin bu dediginiz gerçekleşirse sirket toparlar..o zaman bunlar sirketin faaliyetini de gayrimenkul yapmali.bu calisma anladigima gore 1 ay icinde sonuclanmali ve genel kurulda gundeme alinmali diye düşünüyorum..haksiz miyim..
    Aynen öyle hocam.Sektör değişikliği için ciddi emareler var,yapılacak genel kurul öylesine kritik durumda ki anlatamam..Hükûmete yakın Özak ve Doğuş grubunun hangi fiyatlara,ne kadar önemli arazilere konduğuna hep birlikte şahit olduk.Tabi bu aşamaları konuşmak için çok erken.Öncelikle genel kurul gündem maddelerini görmemiz gerekiyor.

8. Ümit hocam kesinlikle başka kurtuluşumuz yok.Yani bunlar yapılmadan ana pazara geçse bile,1 sene içinde tekrar göz altı pazarına döner.Akpaz'ın nevi değişikliğini de görebiliriz,Akpaz bünyesinde bir GYO oluşumu da görebiliriz.

Denizbank,KC Grup'tan 200 milyonluk alacağını ayni olarak tahsil etti ve Rezidans/AVM kompleksini yönetmek için kendine bağlı Pupa Gayrimenkul'ü kurdu.

Sayfa 161/639 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •