Sayfa 748/1032 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. halihazırda yaşanan küresel çekişme ve gelisen piyasalardaki etkisinin 2008 deki gibi dip hiziyla düzeltme surecine giremeyecege benziyor; 2008 abd kirizinde çözüm olarak fed in dünyaya likidite pompalamasi özellikle gelisen ülkelerin dipten hizli bir duzeltme surecine yolactigini gozlemis idik...oysa şuanda yaşanan likiditelerin geri cekilmesi sureci...dolayisiyle gelisen ulkelerin öncelikle bankacilik ve devamen sanayi piyasalarinda fon daralmalarinin yolacacagi resesyon söz konusu olmasi beklenir...bu olagan sartlarda dip duzeltmesinin daha uzun bir vadeye yayilmasina yolacabilir...develuasyon duzeltmesi bekliyorum kendi adima; dolar bazli faaliyet karlari konusunda kisa vadede karamsarim...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Onumuzdeki hafta fiyati ne olursa olsun ben pozisyonlarimin hepsini kapatiyorum.

Neyin kavgasi yapiliyor hala? Adamlar 6 ay once Erdogan gelirse paramizi sokmayiz dediler. Sokmuyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Onumuzdeki hafta fiyati ne olursa olsun ben pozisyonlarimin hepsini kapatiyorum.

Neyin kavgasi ya da yapiliyor hala? Adamlar 6 ay once Erdogan gelirse paramizi sokmayiz dediler. Ve sokmuyorlar.
    Sen bir ara kâr yakalamıştın, inşallah zararsız kurtarırsın. Ben el mahkum en az 1 yıl buradayım. Kasım 2. yarısından hâla umutluyum. Hakkımıza hayırlısı dostum...

4. Ne zaman ki çoğumuz, bir sebeple çıkar kaçarız bu meret o zaman yükselmeye başlar.

Drexty, bu hisse 20 olmadigi surece benim karim olmuyor. Benim en asagi 500 islemim var bu hissede. 1 senemi yedi. Ne farkeder ki kagit uzerindeki maliyetten, ya da %10 asagisindan yukarisindan satsam.

Havacilarim iyi seviyelere geldi. Bu banka hayatima cok siyaset karistirdi. Gerek yok artik. Gidip cuval cuval ayakkabi ayakkabi para kaciranlari fonladim devletimin bankasina destek olsun derken. Gider Is Bankasina destek cikarim daha iyi.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Drexty, bu hisse 20 olmadigi surece benim karim olmuyor. Benim en asagi 500 islemim var bu hissede. 1 senemi yedi. Ne farkeder ki kagit uzerindeki maliyetten, ya da %10 asagisindan yukarisindan satsam.

Havacilarim iyi seviyelere geldi. Bu banka hayatima cok siyaset karistirdi. Gerek yok artik. Gidip cuval cuval ayakkabi ayakkabi para kaciranlari fonladim devletimin bankasina destek olsun derken. Gider Is Bankasina destek cikarim daha iyi.
    Ne diyelim dostum bir b.ka bulaştık... kendi adıma beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok. Yüksek olmayacağı temennisi ile OFAC kararına kadar buradayım.

EUR/USD paritesi 1.14 altında ay kapanışı yapacak, bu bizim USD ye bağımlı ülkeler için çok kötü... hiç beklemedigim bir durum...

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Neyin kavgasi yapiliyor hala? Adamlar 6 ay once Erdogan gelirse paramizi sokmayiz dediler. Sokmuyorlar.
    her şeyde bir hayır var derler, sana bol şans diliyorum, yolun açık pruvan neta olsun, önümüzdeki hafta pozisyonunu kapattığında buraya bir not düşersin artık
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Sayfa 748/1032 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •