Sayfa 197/445 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. Viop açılış %0.20 ile cılız bir başlangıç oldu zira bankalarda özellıkle halk halay bası ile %4.5lara yaklasan satışlar...

Bugün için takıp rakamım 90.49X bist gün içinde bu rakamın üzerinde kalıp destek yaparak 91.88X e kadar depmeli...

Garanda özelikle 715--724 eşiği geçilmesi gerek assolist yine öncülül etsin..

Takıp rakamı altında kalırsak stress devam

Viop anlık kaç bu arada??

2. XU100- GÜNLÜK ...çift tepe formasyon devam ediyor yarı hedef fiyatına ulaştı tam hedef fiyatı 85687 dir...

dün bu görüntüyü bozmak için bir şansı vardı ama kullanamadı 92700 üzerine çıkmadıkça bu formasyon bozulmaz...malesef..

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. O kedi buraya gelecekkkk halkkkk

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    O kedi buraya gelecekkkk halkkkk
    Hulkumuza tecavüz devam yanı

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Hulkumuza tecavüz devam yanı

Tecavuz anlamında yazmadım dostum dün seans kapanışta 18:10da hulka alakalı atış yaptım ya o kedi buraya gelecek

dediğim rakam 6.27 karavana gider mi bilemem ama ben inandım sızde ınanın

6.27 direnci geçilip destek yaparsa 6.49 hedef potaya girer ama 6.27 dokunur dönerse bir cacık olmaz aynen senın yazdığın devam

Halkta 6.70 direnci geçilip üzerinde kapanışlar yapana kadar çok olumlu şeyler bekleme benden....

Ne zaman bu rakam uzerinde kapanışlar gelir o zaman arkana yaslan stressiz izle yazarım dostum....

Şimdilik bıçak sırtında geziyor...

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Tecavuz anlamında yazmadım dostum dün seans kapanışta 18:10da hulka alakalı atış yaptım ya o kedi buraya gelecek

dediğim rakam 6.27 karavana gider mi bilemem ama ben inandım sızde ınanın
    6.27 nin üstü yok mu yani. 37 47 olamaz mı

7. Birde halk tahtasını yıllardan beri izliyoruz bu kadar gunlukçu göynekçi açıkcı kumarbazın olduğu başka banka tahtası yok...

Alanlar benım gıbı hep kısa vade vurkaç peşinde.. Ufak bir satış geldi mi hemen domino etkisi panik satışa dönüyor...

Birde OFAC mevzusu çözülmeden kağıt üzerinde baskı devam edecektir.... Garanla aynı seviyelerde olması gerekirken

85kademe makas çok açıldı... Topikte herkesin dilinde hakan atilla var çok umut bağladılar....

Papaz bırakılacağı gün ne yazdım halkb topıkte %70-80 fiyatlandı belki %10-%15 yukarı yapar ama sonuçta çakacaklar aman
    dikkat pala oltaya yem attı herkes bır parca koparma derdınde ama oltayı çekınce çok balık yakalayacak diye..
    Buyuk resme bakın elestırdıler hemen sonuç 7.80deennn 6.07lere akdar 170 kademe dusus......
    Hakan atillada da benzer senaryo göreceğiz...

8. 6.15 nedir yahu bu kağıt bugun 6.26 yakmazsa kendime 1gun yazmama cezası vereceğim !!!!!!!

Vay ben duymadım vay ben ısıtmedım dımeyinnnnn

Sayfa 197/445 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •