Sayfa 203/445 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Nakit yok ki alalım Sadıktan kardeş.Sadece zarardan kâr ettik diye seviniyoruz.Takdirlerimiz daimdir.Selamlar...
    Abim depo fullse denecek bırsey yok tez zamanda kara gecmek nasıp olur ınsallah...

Topikte 45-50kişi var sabahtan beri mac anlatır gıbı dakıkadakıka canlı yayın yapıyoruz bakıyorum değerlendıren yazan 3-4kısı

herkes mala çakılıysa kendımızı bosuna burada paralamayalım diye yazdım... Bir yandan al sat bir yandan buraya laf yetistir...

Ondan dedım... Yoksa bılırsın çok guzel karavanada atarım.

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Abim depo fullse denecek bırsey yok tez zamanda kara gecmek nasıp olur ınsallah...

Topikte 45-50kişi var sabahtan beri mac anlatır gıbı dakıkadakıka canlı yayın yapıyoruz bakıyorum değerlendıren yazan 3-4kısı

herkes mala çakılıysa kendımızı bosuna burada paralamayalım diye yazdım... Bir yandan al sat bir yandan buraya laf yetistir...

Ondan dedım... Yoksa bılırsın çok guzel karavanada atarım.
    Üstad özelden yazdim beni de görsen) 2.raund ile ilgili fikir bekliyorum. 200bin boşta pusudayim

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sosyal medya da millet endeksi 84 82 80 binleri bekliyor , NEDEN??? bu beklenti nereden çıktı, milletin beyninde böyle bir algımı yaratıldı, dolar düşüşteyken borsa neden yeni bir dip yapsın, borsanın yeni bir dip yapması için ne gibi bir sebep var, bilemiyorum, d*****n kuyruğu yarınmı kopacak, zararda olupta uzuncu olanlar için trade işi zor iş, hele diplerde daha zor.

4.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sosyal medya da millet endeksi 84 82 80 binleri bekliyor,
    bilemiyorum, d*****n kuyruğu yarın mı kopacak, zararda olupta uzuncu olanlar için trade işi zor iş, hele diplerde daha zor.
    Hocam yukarıya kaldırıp vermesinden içkilleniyor olabilirler mi ?

Birde saatlik düşen trend henüz yukarıya geçilmedi birde Grafikteki yeşil alana geçilmesi yükseliş için ümitlendirici bence

5. Bilemiyorum, ben, endeksin iniş çıkışlarını yüzdesel olarak değilde puansal olarak hesaplıyorum, 2013 deki düşüşüne göre endeks düşüşü 87 binde bitirmiş olması gerekiyor, ne olacaksa Kasım ayı içinde olup bitecek, ben sat al yapmadan bekliyorum ve oyumu en kötü ihtimal endeksin 88.400 kapanışlı( gün içindeki düşüşüne karışmam) son düşüşü olabileceğini ve yükselişin en az 116 bine kadar devam edeceğini düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Yav yemınle böyle güzel mesajları görünce kendım kazanmıs gıbı mutlu oluyorum...

Sabahtan beri sadece 2kısı yazdı ulan bız burada mıçımızı yırttık o kadar iddalı cümleler yazdık..

Kımseden gık çıkmayınca kendım çalıp kendım oynamıs gıbı oluyorum....

Elhamdiliüllah bugünde ekmeğimizi taştan cıkartık 6.14 gördü korkamdık malı kaptırmadık 6.32 ye kadar 18 kademe

daha ne olsun...
    hocam keşke nakit olsaydı yararlanabilseydik. full halkdayım zarardan kar ediyoruz anca.. al sat yapabilsem onuda beceremiyorum... paylaşımlarınız için teşekkürler yararlanan arkadaşlar mutlaka vardır diye düşünüyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    dolar 56490 görmüşmüş ateş basmısmıs bıst an ıtıbarıyle 90.55X paladan bugun 91.77X beklıyorum arkadaş...

Bugün böyle içimde bastıramdağım bir boğa var her nedense pala halkta ve bıste gereğeni yapmazsan benı çok

pis madara edeceksin!!!!! Her zaman böyle kesın net yazmam ama bugun her nedense ateşli yazmak geliyor içimdennnnn

inallah senın ıcıne tukereyım demezsınız
    91.68X hedefe kaldı sadece 100point koğuş tikaaaatttttt paladan 1100puan aldık

pala tepkıye devam edecekse mutlaka ama mutlaka 2.seansın devamında 91.770 üzerinde kal ma lı.....

Garanda da malum 7.24 direnci kırlmalı.... Buralardan dun alanlar ıcın kar satışları gelebilir!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sosyal medya da millet endeksi 84 82 80 binleri bekliyor , NEDEN??? bu beklenti nereden çıktı, milletin beyninde böyle bir algımı yaratıldı, dolar düşüşteyken borsa neden yeni bir dip yapsın, borsanın yeni bir dip yapması için ne gibi bir sebep var, bilemiyorum, d*****n kuyruğu yarınmı kopacak, zararda olupta uzuncu olanlar için trade işi zor iş, hele diplerde daha zor.
    Serdarım uzun vade alım için bende 84binleri yanı ikili dip bekliyorum... 91.7XXlerden gelir mi bilmem gelirse uzunculuk
    için kumbarayı doldurmaya başlarım..
    Piyasalarda güven yok... Kim ne derse desin borsada al unut devri ıcın dıplerden ya da dıbe en yakın yerlerden almak şart..
    84binde kademeli alıma başlarsa 80e kadar dusse bıle senız uzmez hatta benım gıbı full nakıt olanlar ıcın alttan ucuza almak
    için sevındırıcı olur.. Yoksa kımsenın pıyasaya guvendığı yok..
    4kasımda ıran yaptırımı açıklansın ıyı bır haberde yukarı actıon yapar...

akkız açılışta %2 eksiydi %2 artıya geçti bıstın guzude bankası mı kumar kağıdı mı
    sabah ne vardı da %2 eksıydın neoldu da bıreden %4luk hareket yaptın..
    Bu bır ornek bunun gıbı nıcelerı var...
    Adamlar benım 5-10bın lot ıle yaptığımı 100k lotla yapıyor 5-10aldımı öper basına
    koyar duserkende cıkarkende kazanıyorlar agamm

Sayfa 203/445 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •