-
-
vakıfbank neden gitmezki, cakıldık kaldık..
-

Originally Posted by
SADIKTAN
Artık gözler garanda dostlar.... Garan 7.17... Dikenli bölgeye girmek üzere. İşte buraya dikkat kesılıyoruz...
7.17---7.24 eşiğinde zorlanacağını düşünüyorum eğer bu eşiği hacimli geçerse assolist bistede öncü olur!!!!!
Hulkiye 6.32 yanıyorrrr yanıyorrrrr alev alevvvvvvv
Emirdağli agam garan dikenli bölgeyi geçemedi 7.21den döndü 7.12 kadar verdıler an ıtıbarıyle garan 7.24 gecerse
anca o zaman bi havai fişek etkisi yapar yoksa gayfe ıcırmez...
7.10değip güç alsa ıyı olur
7.10 altı fılm basa sarar
-

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
SADIKTAN
Emirdağli agam garan dikenli bölgeyi geçemedi 7.21den döndü 7.12 kadar verdıler an ıtıbarıyle garan 7.24 gecerse
aynen ağam assolist 2 gündür 7,21 ciddi bir direnç yaptı bu kötü endeks de 91950 -91650 ciddi direnç yaptı buda kötü...
endeks 92000 igaran 7,24 leri aşmadan pala satırı ne zaman vuracak diye bekleriz

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
SADIKTAN
Üstad yukardan açığa satış verdin mi? Gitmeyen endeks düşer misali
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Yukardaki kırmızı okla gösterdiğim seviye koğuşşşş tikkatttt kar satışı gelebilir diye sizi uyardığım yer pala 80puan taktı... (91.77X)
Sonra alttakı 2. indikatöre doğru 800puanlık bir çekilme oldu... Alttaki indikatör rakamını yaklasınca net olarak yazacağım..
Pala eğer 2.indikötöre kadar dokunup tekrar yukarı gıderse efsane olur yok 2.indikatör altına sarkarsa nıyetı bozar...
Benım burada yazdığım rakamların hıcbırı ıskembe ı kubradan attığım değil farklı farklı ortalamalarımla bakıp yazdığım rakamlar..
Benım vurkac yaparken bir ortlamada alıp diğerinde çakıyorum... Sabah negatif hava varken ıcıme boğa kaçtı
derkende 2.ortalamayı hedef olarak yazdım.. 2ortalamamında altındaydık fakat 2.ye yaklasın en yakın yerden malı caktım..
-

Originally Posted by
terapist_2018
Üstad yukardan açığa satış verdin mi? Gitmeyen endeks düşer misali
SM-A520F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok dostum vermedım 724 yaksa verırdım yakın stoplu....
Garanın gözü aşağı halkın kı yukarı bakmaya basladı yalnız hulkuye bugun halay bası
olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri