Sayfa 396/810 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 6479 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Borsada "nedenlerle, sonuçlar hep iç içe ve etkileşim halinde" bence hocam. Bu nedenle "çoğunluk ne yapıyorsa tersi doğrudur" gibi kalıp yargılar var. Yeter sayıda yatırımcı(lot) sattı ise yukarı, yok yeter sayıda yatırımcı mallandı ise aşağı gibi...
    Hatta ben tahta sahiplerinin kağıdın ortalama yatırımcısının nelere tepki verdiğini gözlemlediğini düşünüyorum.
    Atıyorum X kağıtta ortalamalara göre hareket eden çoksa ona göre, pivot-direnç vb ye göre hareket eden çoksa ona göre, kanal takibi yapan çoğunlukta ise ona göre, X indikatör belirleyici ise ona göre vb... Bi tek uzunculara çare yok.
    Onlarla da yaşamayı öğreniyorlar herhalde
    Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Borsada "nedenlerle, sonuçlar hep iç içe ve etkileşim halinde" bence hocam. Bu nedenle "çoğunluk ne yapıyorsa tersi doğrudur" gibi kalıp yargılar var. Yeter sayıda yatırımcı(lot) sattı ise yukarı, yok yeter sayıda yatırımcı mallandı ise aşağı gibi...
    Hatta ben tahta sahiplerinin kağıdın ortalama yatırımcısının nelere tepki verdiğini gözlemlediğini düşünüyorum.
    Atıyorum X kağıtta ortalamalara göre hareket eden çoksa ona göre, pivot-direnç vb ye göre hareket eden çoksa ona göre, kanal takibi yapan çoğunlukta ise ona göre, X indikatör belirleyici ise ona göre vb... Bi tek uzunculara çare yok.
    Onlarla da yaşamayı öğreniyorlar herhalde
    Bu iyiydi bazen tahtaci olduğunu bile düşünüyorum. Tabi soda faciasından sonra bu espirili onyargim kalmadi. Soda zor hissedir ama kords daha zor hissedir. 6 yıl 4 kusur yıl. Trkcm yaklaşık 3 yil. Ytd.

Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umarım başarırsınız ama... Çooook spesifik mesele hocam. Düşüncelerimizi etkileyen o kadar çok değişken var ki...
    Trend takibini en iyi yöntem olduğu için değil. Büyük düşüşlerden koruduğu ve büyük çıkışları kaçırmadığı için önemsiyorum. Göstergeler vb hep parayla çiziliyor. Velhasıl-ı trend varsa para var.

4. Asap hc tahtaci espiriydi. Her espirinin altında bir gerçek yoktur. Bu gelen adamla mucadelemi gördün ayrıca.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu iyiydi bazen tahtaci olduğunu bile düşünüyorum. Tabi soda faciasından sonra bu espirili onyargim kalmadi. Soda zor hissedir ama kords daha zor hissedir. 6 yıl 4 kusur yıl. Trkcm yaklaşık 3 yil. Ytd.
    Fena verdiler kucağımıza dostum yahu. Aşağı yönü trendde maliyeti düşürene kadar 1000 takla attım.
    Ama acısını çıkaracağım inşallah. Son 3 yılın en uzun yatırımından en çok % yi kazanmaya ahdettim.
    Süper ders oldu yalnız.. Bütün algoritmayı kökten değiştirdim o derece. Du bakalım. Sonumuz hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Asap hc tahtaci espiriydi. Her espirinin altında bir gerçek yoktur. Bu gelen adamla mucadelemi gördün ayrıca.
    Yahu tahtacı olsam ne uğraşayım forumlarda fikir alış-verişi diye?
    Koyarım para sayma makinasını bi köşeye , ben de başına koyduğum adamları denetlerim

Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Yahu tahtacı olsam ne uğraşayım forumlarda fikir alış-verişi diye?
    Koyarım para sayma makinasını bi köşeye , ben de başına koyduğum adamları denetlerim
    Bu arada ciddiye bile almadım zaten farkındaysan. Tabi ki espri olarak aldım.

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Fena verdiler kucağımıza dostum yahu. Aşağı yönü trendde maliyeti düşürene kadar 1000 takla attım.
    Ama acısını çıkaracağım inşallah. Son 3 yılın en uzun yatırımından en çok % yi kazanmaya ahdettim.
    Süper ders oldu yalnız.. Bütün algoritmayı kökten değiştirdim o derece. Du bakalım. Sonumuz hayırlı olsun.
    Şimdi aynı düşüşü bende yaşadım. Ama benim için 4 lü fiyatlardan 8 e çıkmış bir hissede absorme edilen ne? Ben hissenin son aldığım noktasına bakarım ki 635-45 idi ve gap boşluğunun altını görür diye bekledim uzunca bir süre hisse fiyatınin nereye ciktigina psikolojik olarak bakmadım. Diğer hisseleré odaklandim ama teknik cok bilmememin faydasımi diyelim sabır mi diyelim ya da yılların bekleyişi ile yıllanmış mi diyelim. Gap altına girdim. Nitekim oldu da. Kords sodaya göre daha zor çünkü ortada bir emtia var ama çeşitlilik ve satış kar marjlari daha esnek. Bilanço kestirimi daha zor. O anlamda. Ytd.

Sayfa 396/810 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •