Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarým baþarýrsýnýz ama... Çooook spesifik mesele hocam. Düþüncelerimizi etkileyen o kadar çok deðiþken var ki...
Trend takibini en iyi yöntem olduðu için deðil. Büyük düþüþlerden koruduðu ve büyük çýkýþlarý kaçýrmadýðý için önemsiyorum. Göstergeler vb hep parayla çiziliyor. Velhasýl-ý trend varsa para var.
Asap hc tahtaci espiriydi. Her espirinin altýnda bir gerçek yoktur. Bu gelen adamla mucadelemi gördün ayrýca.![]()
Fena verdiler kucaðýmýza dostum yahu. Aþaðý yönü trendde maliyeti düþürene kadar 1000 takla attým.
Ama acýsýný çýkaracaðým inþallah. Son 3 yýlýn en uzun yatýrýmýndan en çok % yi kazanmaya ahdettim.
Süper ders oldu yalnýz.. Bütün algoritmayý kökten deðiþtirdim o derece. Du bakalým. Sonumuz hayýrlý olsun.
Þimdi ayný düþüþü bende yaþadým. Ama benim için 4 lü fiyatlardan 8 e çýkmýþ bir hissede absorme edilen ne? Ben hissenin son aldýðým noktasýna bakarým ki 635-45 idi ve gap boþluðunun altýný görür diye bekledim uzunca bir süre hisse fiyatýnin nereye ciktigina psikolojik olarak bakmadým. Diðer hisseleré odaklandim ama teknik cok bilmememin faydasými diyelim sabýr mi diyelim ya da yýllarýn bekleyiþi ile yýllanmýþ mi diyelim. Gap altýna girdim. Nitekim oldu da. Kords sodaya göre daha zor çünkü ortada bir emtia var ama çeþitlilik ve satýþ kar marjlari daha esnek. Bilanço kestirimi daha zor. O anlamda. Ytd.
Yer Ýmleri