Sayfa 167/209 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1. Zararla çıktım
    Allah kurtarsın

2.  Alıntı Originally Posted by şekerci Yazıyı Oku
    Zararla çıktım
    Allah kurtarsın
    Aslında tüm kötü haberleri fiyatladık. Umarım başka hisseden zararınız çıkar.

3. Daha ne yapalım patron hissesinin arkasında durnuyor ki k.y de dursun

4. Çok teşekkür ederim
    Ekonomisine güvenerek iş yapmış, borsadan hisse almış bu ülkenin güzel insanlarının yüzü daima gülmelidir güldürülmelidir
    Takdir ettiğiniz gibi başka hissede uzuncuyum

5.  Alıntı Originally Posted by şekerci Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim
    Ekonomisine güvenerek iş yapmış, borsadan hisçse almış bu ülkenin güzel insanlarının yüzü daima gülmelidir güldürülmelidir
    Takdir ettiğiniz gibi başka hissede uzuncuyum
    Hangi hisseye girdiniz zararınızı çıkarır mı sadece fikir adına soruyorum bu arada da geçmiş olsun zararınız adına tekrardan

6. İsim vermem doğru olmayabilir lakin bence banka hisseleri geride kaldı hatta bazıları hala dipte sayılır
    Yurdumuz 1960lı yıllara kadar günümüz parasıyla 488milyar dolar Osmanlıdan kalan dış borcun tamamını o günlerde ödeyebilmiş, zor da olsa bu yükün altından kalkabilmiş haliyle Ülkeme ve ekonomimize güveniyorum bu kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum çünkü o yılların o güzel insanlarının evlatlarıyla bu zamanda beraber olmak inanılmaz güç veriyor
    Efendim bunlar benim naçizane düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi olarak lütfen algılamayınız

7.  Alıntı Originally Posted by şekerci Yazıyı Oku
    İsim vermem doğru olmayabilir lakin bence banka hisseleri geride kaldı hatta bazıları hala dipte sayılır
    Yurdumuz 1960lı yıllara kadar günümüz parasıyla 488milyar dolar Osmanlıdan kalan dış borcun tamamını o günlerde ödeyebilmiş, zor da olsa bu yükün altından kalkabilmiş haliyle Ülkeme ve ekonomimize güveniyorum bu kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum çünkü o yılların o güzel insanlarının evlatlarıyla bu zamanda beraber olmak inanılmaz güç veriyor
    Efendim bunlar benim naçizane düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi olarak lütfen algılamayınız
    Estağfurullah efendim ne demek ama çok doğru bir karar aldınız halk iş bunlar hep aslında ucuz kaldı inşallah sizde ekmeğinizi yersiniz bu hisse gerçekten sabihi olmayan bir kuruluşun hissesi olarak kalacak bunu da anladık en azından ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

8. Patron 30.000 daha almış borsa1978 ne dersin daha dolmamış mı limit demekk ki

Sayfa 167/209 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •