Sayfa 184/1230 İlkİlk ... 841341741821831841851861942342846841184 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Bu arada,

Tüpraş'ın kar dağıtım oranını 118% olarak göstermişler tabloda, şirket neden karının üstünde temettü dağıtsın anlamadım. Bu hesabı neye göre yaptılar acaba?
    Hic bilmiyorum ama buradaki Tuprs ve Froto temettulerini verseler bana sevincten ters parende atarim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    TRKCM ı da incelemek lazım arkadaşlar...büyüme hissesi bence...Hindistan ve italya da aldığı tesisler geleceğini baya iyi yapabilir...yatırım tavsiyesi değildir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    TRKCM ı da incelemek lazım arkadaşlar...büyüme hissesi bence...Hindistan ve italya da aldığı tesisler geleceğini baya iyi yapabilir...yatırım tavsiyesi değildir.
    turkish yatırımdan atılallı bakinin sene başında listesindeydi...

4.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Neden öyle olsun ki..? Tabloda "Dağıtım Oranı(%)" demiş.
    kap haberlerini tek tek okuyalım o zaman .... geçmiş yıl karlarından da dağıtmış mı bakmak lazım.. acaba yazım hatası falan mı yaptılar .....

https://www.tupras.com.tr/kar-payi

5. Niye dağıtamasın. Geçmil yıl birikmiş karlarını dağıtabilir. Borçlanır yine dağıtır. Koçun tipik huyudur inek gibi sağar şirketleri. Borçlanıp temettü veren şirketlerden uzak durmak gerek. Veya borcunu ödemeden ha bire temettü veren. Misal türk traktör her sene karını dağıtır tümüyle ama eksik olmasınlar borcunu da ödemez. Nolcak ki konkordato ilan eder geçer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. İşyat misal 5 yıldır karının üstünde temettü dağıtır. Sevmem böyle şirketleri. Kazandığını dağıt dağıtacaksan tabi yatırımları yapıp borçlarını ödedikten sonra

7. Eregli. Tofaş. Ford. Soda bunlar karını tümüyle dağıtmaz [emoji106]

8.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Niye dağıtamasın. Geçmil yıl birikmiş karlarını dağıtabilir. Borçlanır yine dağıtır. Koçun tipik huyudur inek gibi sağar şirketleri. Borçlanıp temettü veren şirketlerden uzak durmak gerek. Veya borcunu ödemeden ha bire temettü veren. Misal türk traktör her sene karını dağıtır tümüyle ama eksik olmasınlar borcunu da ödemez. Nolcak ki konkordato ilan eder geçer.

ona bakıyoruz işte dağıtmış mı dağıtmamış mı diye.... https://tprstaticfilessa.blob.core.w...blosu_2017.pdf

orada 20 inci maddeye bakarsanız geçmiş dönem karı dağıtıp dağıtmayacağı yazıyor mesela 2017 için.... yani konu '' niye dağıtamasın '' değil... kanalfinans.com internet sitesinde yazılan rakam doğru mu değil mi , dağıtım oranı ile ifade edilmek istenen nedir , konu o... ona bakıyoruz

Sayfa 184/1230 İlkİlk ... 841341741821831841851861942342846841184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •