Sayfa 257/445 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Iyi pazarlar Adem bey, kolay gelsin. Ertan abiyle benim petkim e de göz atar mısın [emoji5]

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    merhaba arka sayfalarda var petkım
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. ya endeks 100 hisselerden tekniği iyi olanlar çizeyim dedimde nerdeyse tamamı iyi bakalım yorulana kadar çizeyim bari....
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    ya endeks 100 hisselerden tekniği iyi olanlar çizeyim dedimde nerdeyse tamamı iyi bakalım yorulana kadar çizeyim bari....
    Hafta sonudur. İstediğinizi sorun dediniz. "Topiğe bir hayırsever gelmiş galiba" dedim.
    Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın 🤣[emoji16] oldu.

Simdi 100'den yorulana kadar çizeceksiniz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... bea..! [emoji41]

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hafta sonudur. İstediğinizi sorun dediniz. "Topiğe bir hayırsever gelmiş galiba" dedim.
    Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın 🤣[emoji16] oldu.

Sn. Emirdagli ya bu sekilde cevap yazmaniz bile hos olmamis yeterince yardim ediyor zaten. O kibarca yardimci oluruz demis sizde nezaketen bir iki tane sorsaydiniz bari ozaman problem olmazdi.

5.  Alıntı Originally Posted by Fpkaya Yazıyı Oku
    Sn. Emirdagli ya bu sekilde cevap yazmaniz bile hos olmamis yeterince yardim ediyor zaten. O kibarca yardimci oluruz demis sizde nezaketen bir iki tane sorsaydiniz bari ozaman problem olmazdi.
    arkadaşlar sadıktan emirdağlı yetkisiz gibi arkadaşların kıymetini bilin küstürmeyin. yetkisiz küstü gitti sadıktan bir var bir yok emirdağlı kardeşimiz bu topiğin ağır abisi kıymetini bilin lütfen

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın ��[emoji16] oldu.

sayın 101,hep dedik ya,ne kaybediyorsak dilimiz yüzünden kaybediyoruz,elimizden geldiğince herkez burda birbirne yardımcı oluyor...ama tarzımız bu değil...
    sadıktan olsun,emirdağlı olsun,diğer arkadaşlarımız olsun,burda iyilik için varız,sizde öyle.sizinde asla kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.belkide 1 kez istediniz ve olmadı,ona kırgınsınız.bunu ifade ederken laf klavyede istemediğiniz bir mecraya gitti.
    ben ogün burdaydım,yazıyı gördüm emirdağlı ogün bir çok yorum yaptı,3-4 tane istenince yorgunluğun verdiği bir ifade ile cevap verdi.. siz değil,bende deseydim haklı olarak banada derdi.
    dikkat ettiyseniz ben bile en fazla 2 hisse bir anda sormuşumdur. 8 hisse biraz fazla olmadımı sizce

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sn. Emirdaglı...

Madem istek kabul ediyon....
    Alfabetik sırayla... adana b , aksa, algyo, alark, bucim, burce, ... eğer yorulmazsan... brsan, dohol, ekgyo, vkgyo, vakıfbank...
    Biraz fazla olduysa kafana göre takıl...bea...! [emoji41]
    Biraz fazla olduysa kafana gore takıl....
    .

Demisim ..
    Kimseyi kırmak değil hedefim.
    Buradaki çabayı hafife de alamam.

Temeli de teknigi de psikolojiyi de "kendime yetecek kadar" çözerim.

Benim yazım onun bana cevabindaki espiriye.... bea..! [emoji41]

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    direk 400 şirketi isteseydin
    Bakin iste buna....bea..! [emoji16][emoji28][emoji41]

Sayfa 257/445 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz