-

Originally Posted by
terapist_2018
Iyi pazarlar Adem bey, kolay gelsin. Ertan abiyle benim petkim e de göz atar mısın [emoji5]
SM-A520F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba arka sayfalarda var petkım

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
ya endeks 100 hisselerden tekniği iyi olanlar çizeyim dedimde nerdeyse tamamı iyi bakalım yorulana kadar çizeyim bari....

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
ya endeks 100 hisselerden tekniği iyi olanlar çizeyim dedimde nerdeyse tamamı iyi bakalım yorulana kadar çizeyim bari....
Hafta sonudur. İstediğinizi sorun dediniz. "Topiğe bir hayırsever gelmiş galiba" dedim.
Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın 🤣[emoji16] oldu.
Simdi 100'den yorulana kadar çizeceksiniz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... bea..! [emoji41]
-

Originally Posted by
0101
Hafta sonudur. İstediğinizi sorun dediniz. "Topiğe bir hayırsever gelmiş galiba" dedim.
Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın 🤣[emoji16] oldu.
Sn. Emirdagli ya bu sekilde cevap yazmaniz bile hos olmamis yeterince yardim ediyor zaten. O kibarca yardimci oluruz demis sizde nezaketen bir iki tane sorsaydiniz bari ozaman problem olmazdi.
-

Originally Posted by
Fpkaya
Sn. Emirdagli ya bu sekilde cevap yazmaniz bile hos olmamis yeterince yardim ediyor zaten. O kibarca yardimci oluruz demis sizde nezaketen bir iki tane sorsaydiniz bari ozaman problem olmazdi.
arkadaşlar sadıktan emirdağlı yetkisiz gibi arkadaşların kıymetini bilin küstürmeyin. yetkisiz küstü gitti sadıktan bir var bir yok emirdağlı kardeşimiz bu topiğin ağır abisi kıymetini bilin lütfen
-

Originally Posted by
0101
Sorduğum 8 hisseye cevap "400" sorsaydın [emoji16] oldu.
sayın 101,hep dedik ya,ne kaybediyorsak dilimiz yüzünden kaybediyoruz,elimizden geldiğince herkez burda birbirne yardımcı oluyor...ama tarzımız bu değil...
sadıktan olsun,emirdağlı olsun,diğer arkadaşlarımız olsun,burda iyilik için varız,sizde öyle.sizinde asla kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.belkide 1 kez istediniz ve olmadı,ona kırgınsınız.bunu ifade ederken laf klavyede istemediğiniz bir mecraya gitti.
ben ogün burdaydım,yazıyı gördüm emirdağlı ogün bir çok yorum yaptı,3-4 tane istenince yorgunluğun verdiği bir ifade ile cevap verdi.. siz değil,bende deseydim haklı olarak banada derdi.
dikkat ettiyseniz ben bile en fazla 2 hisse bir anda sormuşumdur. 8 hisse biraz fazla olmadımı sizce
-

Originally Posted by
0101
Sn. Emirdaglı...
Madem istek kabul ediyon....
Alfabetik sırayla... adana b , aksa, algyo, alark, bucim, burce, ... eğer yorulmazsan... brsan, dohol, ekgyo, vkgyo, vakıfbank...
Biraz fazla olduysa kafana göre takıl...bea...! [emoji41]
Biraz fazla olduysa kafana gore takıl....
.
Demisim ..
Kimseyi kırmak değil hedefim.
Buradaki çabayı hafife de alamam.
Temeli de teknigi de psikolojiyi de "kendime yetecek kadar" çözerim.
Benim yazım onun bana cevabindaki espiriye.... bea..! [emoji41]
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
Bakin iste buna....bea..! [emoji16][emoji28][emoji41]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules