Sayfa 264/445 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. adem bey halk 7ç70 acacak gibi gözüküyor .. sence nerelere gider bellimi yoksa 7.70 stmak akıl kari değilmi

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    GSDHO ...buda benim düldül ...

19 yıllık büyük resim böyle ...teknik olarak ucuz değil ancak dolar fazlasından özsermaye atışından dolayı temel rasyolar çok ucuzladı fk sı 1 lere çekildi defter değeri 0,27 lerde ...

işte bu yüzden teknik olarak ucuz olmamasına rağmen temel olarak çok ucuz kaldığından yeni bir zirve yapma zorunluluğu gerekiyor

ancak velakin çok uyuzdur kendileri kıvrandırmadan sinir etmeden sövdürmeden gitmez

bakalım sabırla bekliyossssss

Üstadım zahmet olmszsa egeen analizi alabilirmiyim uzun vadeli yatırım düşünüyorum bir ara bakarsan sevinirim

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    GSDHO ...buda benim düldül ...

19 yıllık büyük resim böyle ...teknik olarak ucuz değil ancak dolar fazlasından özsermaye atışından dolayı temel rasyolar çok ucuzladı fk sı 1 lere çekildi defter değeri 0,27 lerde ...

işte bu yüzden teknik olarak ucuz olmamasına rağmen temel olarak çok ucuz kaldığından yeni bir zirve yapma zorunluluğu gerekiyor

ancak velakin çok uyuzdur kendileri kıvrandırmadan sinir etmeden sövdürmeden gitmez

bakalım sabırla bekliyossssss

Ağam 2006 zirvesi aylık kapanışını yazabilirmisin ben o kadar eskiyi göremiyorum 0.65 - 066 civarı ise son 1.5 yıldır bu seviyelerin altında aylık kapanışı yok.
    Şayet öyleyse bence teknik olarak da ucuz.

4. abiler ellerinize saglik analizler icin emekleriniz icin..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    adem bey halk 7ç70 acacak gibi gözüküyor .. sence nerelere gider bellimi yoksa 7.70 stmak akıl kari değilmi
    Kardeşim 7.70 açarsa arkasında bıraktığı koca gap ne olacak, Hulk ne yapar eder gapı kapatır, bakalım pazartesi ne dümen dönecek , açılış fiyatını çok merak ediyorum.

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Kardeşim 7.70 açarsa arkasında bıraktığı koca gap ne olacak, Hulk ne yapar eder gapı kapatır, bakalım pazartesi ne dümen dönecek , açılış fiyatını çok merak ediyorum.
    serdar,son anda ak satışları vardı hiç hoşuma gitmedi...halk tahtasında içimizde en deneyimli olanlardansın,atilla davasında ki durum olmasın,direk girmek bence riskli gibi gözüküyor,zaten halk giderse diğer bankalarda gider....

GSDHO....

kendine ANA IŞ arayan bir holding...
    Henüz bulamadı...... bea...!

8. Sn.EMİRDAĞLI kolay gelsin.TTKOM topiğinde link vermişsiniz grafik içindi sanıyorum.Unutulmuş olmalı.Görüşünüzü öğrenebilirmiyiz.Tşk.

Sayfa 264/445 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •