-
bu ykb ve merilyn robotlarından midem bulanıyor,avrupada yasaklanmış bunlar diye duydum
-
Sabah açılışta 27 ye cakmalarindan huylanarak ilk toparlanmaya 32 de verdim hulku.20 altı iyi durmaz takibe devam.YTD
-

Originally Posted by
barbaros_
bu ykb ve merilyn robotlarından midem bulanıyor,avrupada yasaklanmış bunlar diye duydum
Aynen abi ykb karsanda bugün robotlarla al sat yapiyor
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Borsada teknik analiz konusunda samimi bir topikte uzman dostların uyarıyla daha ileriye gitme potansiyelini iyi değerlendirmeliyiz
sağolsunlar gerekli açıklamalarla bizimde bu konuda bilinçlenmeye gidebilmek için çaba sarfetmeliyiz .
misal ben endeks'in 30 dakikalıkta iki çizgi çekip bu alanın kama olma ihtimali var mı diye merak ediyorum ..
-

Originally Posted by
isagnakkk
Hulk un pastasını verebilir isiniz teşekkürler
WAS-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
karsan ademinde dikkatinde olan bir hisse ama asuzu daha sert yukarı hareketler yapıyor kardeşim
-
hiç kimseyle polemik olsun diye yazmıyorum hani hisselerin yada endeks vadelide zamanın da takaslara alıcı satıcı nedir nasıldır diye baya kafa yordum ama bu işi çözmek o kadarda basit değil
ÖRNEK verecek olursam şu an borsada hisse senedi olarak bir kaç liralık İŞ C hissesi var bana soru yöneltin kaç aracı kurumda hesabın var diye belki inanmayacaksınız tam 7 kurumda hesabım var.
söyle bir düşünecek olunursa para babaları bu arenada çalışıyorken bizleri kandırmak için bana göre karşılaştırmak gerekirse var mı o kadar bilmiyorum kurum ama 700 kurumda hesabı olsa ve buralara bizim verdiğimiz kadarda komisyon verdiklerini zannetmiyorum
o bakımda açıkca alan satan kısmıyla yatırım hayaldan başka bişi değil bence....
-

Originally Posted by
barbaros_
karsan ademinde dikkatinde olan bir hisse ama asuzu daha sert yukarı hareketler yapıyor kardeşim
Abi asuzu da derinlik yok. Alırız satamayız animallah [emoji28]
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri