Sayfa 286/445 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

bu ykb ve merilyn robotlarından midem bulanıyor,avrupada yasaklanmış bunlar diye duydum

2. Sabah açılışta 27 ye cakmalarindan huylanarak ilk toparlanmaya 32 de verdim hulku.20 altı iyi durmaz takibe devam.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bu ykb ve merilyn robotlarından midem bulanıyor,avrupada yasaklanmış bunlar diye duydum
    Aynen abi ykb karsanda bugün robotlarla al sat yapiyor

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Borsada teknik analiz konusunda samimi bir topikte uzman dostların uyarıyla daha ileriye gitme potansiyelini iyi değerlendirmeliyiz
    sağolsunlar gerekli açıklamalarla bizimde bu konuda bilinçlenmeye gidebilmek için çaba sarfetmeliyiz .

misal ben endeks'in 30 dakikalıkta iki çizgi çekip bu alanın kama olma ihtimali var mı diye merak ediyorum ..

Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Hulk un pastasını verebilir isiniz teşekkürler

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

karsan ademinde dikkatinde olan bir hisse ama asuzu daha sert yukarı hareketler yapıyor kardeşim

7. hiç kimseyle polemik olsun diye yazmıyorum hani hisselerin yada endeks vadelide zamanın da takaslara alıcı satıcı nedir nasıldır diye baya kafa yordum ama bu işi çözmek o kadarda basit değil
    ÖRNEK verecek olursam şu an borsada hisse senedi olarak bir kaç liralık İŞ C hissesi var bana soru yöneltin kaç aracı kurumda hesabın var diye belki inanmayacaksınız tam 7 kurumda hesabım var.
    söyle bir düşünecek olunursa para babaları bu arenada çalışıyorken bizleri kandırmak için bana göre karşılaştırmak gerekirse var mı o kadar bilmiyorum kurum ama 700 kurumda hesabı olsa ve buralara bizim verdiğimiz kadarda komisyon verdiklerini zannetmiyorum
    o bakımda açıkca alan satan kısmıyla yatırım hayaldan başka bişi değil bence....

8.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    karsan ademinde dikkatinde olan bir hisse ama asuzu daha sert yukarı hareketler yapıyor kardeşim
    Abi asuzu da derinlik yok. Alırız satamayız animallah [emoji28]

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 286/445 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •