SAHOL günlük...
7,51 destekte altı stop olmak şartıyla denenirmi sizce? yada şöyle sorayım 7,51 de tutunursa denenirmi sizce?
[IMG][/IMG]
SAHOL günlük...
7,51 destekte altı stop olmak şartıyla denenirmi sizce? yada şöyle sorayım 7,51 de tutunursa denenirmi sizce?
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
garan yakın destekler 7,88-7,80 7,80 üstü no problem altı yusuf yusuf olabilir
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Sayın Emirdağlı,
100-200 günlük ortalamanın altında günlükte haftalıkta alımda, 1dk'ta alımda 7,54 altında (100 günlük) Macd rsı dipten dönüyor. bu da endekse göre karar verilebilir. ama henüz kesmemiş macd yukarı dogru 7,54 üstü kırılırsa bakılabilir. Ben endekse göre alıyorum. Kağıtla ilgili özel bir durum yoksa endekse dakikalıkta 95.240 değdi döndü altında satışlar artabilir. Mgros ve Arçelikte daha fazla hareket var. hareketli hisseler tercihimdir. Günlükte kaldığım için.
Dolar Günlük hareket başlangıcından bugüne.
![]()
Vob 15
Vob 5
![]()
hocam sizin yazdıklarınızı alıntılayıp detayı anlayabilirmiyiz diye muhatabına sosyal medyada sordumaldığımız cevabı sizlerle paylaşayım elçiye zeval olmaz derler ....
Üçüncü dalga, genellikle en uzun, en güçlü ve en dinamik olan dalgadır.
Açığa satış yapanların yukarıya koydukları emirler de gerçekleşmeye başlar ve alımlar gittikçe hızlanır ve işlem miktarı bir hayli yükselir.
Hatta bu hızlı çıkışın başlamasıyla fiyat boşlukları dahi oluşur.
diye lütfedif cevaplamış teşekür ederim kendisinede
Piyasada çoşku varken herkes yukarıları yazar...
Çoşku varken malı çak korku varken al iliklere işlemişken daha çok al tekrar edıyorum kazanmak için ters dusunmeyı öğrenmek
gerek vurkaccılar.....
Pc basına geç oturduğum için garan 8.02de açığa koyabildim...
7.97 kırılmasıyla 5kademe alması bir oldu ve 784 13kademecik...
![]()
Yer İmleri