Sayfa 288/445 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. SAHOL günlük...

7,51 destekte altı stop olmak şartıyla denenirmi sizce? yada şöyle sorayım 7,51 de tutunursa denenirmi sizce?

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. garan yakın destekler 7,88-7,80 7,80 üstü no problem altı yusuf yusuf olabilir
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    SAHOL günlük...

7,51 destekte altı stop olmak şartıyla denenirmi sizce? yada şöyle sorayım 7,51 de tutunursa denenirmi sizce?

[IMG][/IMG]
    Sayın Emirdağlı,

100-200 günlük ortalamanın altında günlükte haftalıkta alımda, 1dk'ta alımda 7,54 altında (100 günlük) Macd rsı dipten dönüyor. bu da endekse göre karar verilebilir. ama henüz kesmemiş macd yukarı dogru 7,54 üstü kırılırsa bakılabilir. Ben endekse göre alıyorum. Kağıtla ilgili özel bir durum yoksa endekse dakikalıkta 95.240 değdi döndü altında satışlar artabilir. Mgros ve Arçelikte daha fazla hareket var. hareketli hisseler tercihimdir. Günlükte kaldığım için.

4. Dolar Günlük hareket başlangıcından bugüne.

5. Vob 15

Vob 5

6.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    normal şartlarda elliot dalgası çalışabilir ama ya haber ....

peki doların 5,00 dan bir gecede 7,24 ü görmesi elliot dalgasında varmıymış ...

yada şöyle sor elliot teorisine göre doların bir günde 5,00 dan 7,24 e çıkışı mümkünmüy müş...

mümkünse aradaki dalgalar neredeymiş

yani teknik analiz yol gösterir evet katılırım ama Allah kelamıda değildir bir haberle teknikte yerle yeksan olabilir stop bile yapamayabilirsin
    hocam sizin yazdıklarınızı alıntılayıp detayı anlayabilirmiyiz diye muhatabına sosyal medyada sordumaldığımız cevabı sizlerle paylaşayım elçiye zeval olmaz derler ....

Üçüncü dalga, genellikle en uzun, en güçlü ve en dinamik olan dalgadır.
    Açığa satış yapanların yukarıya koydukları emirler de gerçekleşmeye başlar ve alımlar gittikçe hızlanır ve işlem miktarı bir hayli yükselir.
    Hatta bu hızlı çıkışın başlamasıyla fiyat boşlukları dahi oluşur.

diye lütfedif cevaplamış teşekür ederim kendisinede

Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    barbaros kardeş hulk ta acığa satış oldumu sence
    ( kusura bakma kardeş diyorum benim yaş 63)
    infonun var oda 180k fazla değil,...tacirler var ama elinde mal ı var.

bende 50

8. Piyasada çoşku varken herkes yukarıları yazar...

Çoşku varken malı çak korku varken al iliklere işlemişken daha çok al tekrar edıyorum kazanmak için ters dusunmeyı öğrenmek
    gerek vurkaccılar.....

Pc basına geç oturduğum için garan 8.02de açığa koyabildim...

7.97 kırılmasıyla 5kademe alması bir oldu ve 784 13kademecik...

Sayfa 288/445 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •