-

Originally Posted by
barbaros_
elbette haklısın kardeşim,sizler teknikçisiniz, saygım sonsuz...ama bide alıcılarda-satıcılarda görünenler var anlık baktığınızda... hepsini güzel karabilirsek,çok daha ıyı olur diye düşünüyorum
Sizleri eleştirmek değil maksadım UZMAN dostlar sayesinde hepimiz önce kaybetmemek için sonrada kazanmak için teknikse teknik temel analiz se temel ne gerekiyorsa ivedilikle öğrenmeliyiz diyorum ...
-

Originally Posted by
miro
durum bu hergün .. anla diye yolluyorum bu resimi
bu ne
-
-

Originally Posted by
miro
durum bu hergün .. anla diye yolluyorum bu resimi
Abicim amcam ne yaptin.. beyaz yakamisin siyahmi
Altta dark net falanda varmi
büyük brokırlarda belki vardır bu tesisat..
-

Originally Posted by
miro
durum bu her gün .. anla diye yolluyorum bu resimi
Benim bilgisayarıda görsen o kadar eski bir sayfadan diğerine geçerken resmen bekliyorum siz iyi para kazandığınızı bu resimle görebiliyoruz heralde
-

Originally Posted by
amator_kurt
kardesim halkbnak ne dersin... pc den göremiyorum telden bakacam

HALKB 60 DK...halkb soran arkadaşlar bütün destekleri köstekleri ortalamalar dahil hepsi grafikte ana trend bu saatlikte....
amatör kardeşim yakın direnci 7,24 altta 7,13 desteği var 7,08 gap var 7,05 sonraki destek diğerleride grafikte...
[/IMG]

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
amator_kurt
Abicim amcam ne yaptin.. beyaz yakamisin siyahmi����
Altta dark net falanda varmi����
büyük brokırlarda belki vardır bu tesisat..

anca yaşlılık ne diyim
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
HALKB 60 DK...halkb soran arkadaşlar bütün destekleri köstekleri ortalamalar dahil hepsi grafikte ana trend bu saatlikte....
amatör kardeşim yakın direnci 7,24 altta 7,13 desteği var 7,08 gap var 7,05 sonraki destek diğerleride grafikte...

[/IMG]
saolasın tesekkürler...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri